Waizowl mouse alınır mı?

Bütçe
4000

maewo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir kendime göre en uygun mouse arıyorum. Elim yaklaşık olarak 18cm ortalama bir boyutta ve tam olarak claw olmasa da claw şeklinde tutuyorum diyebilirim. Wraith sitesinden bakınıyorum ve aklım şu iki modelde kaldı.
1. Waizowl ogm Cloud.
2. Waizowl ogm Pro v2.
Waizowl nasıl bir marka onu bilmiyorum açıkçası. Ama modelleri gerçekten hoşuma gidiyor. Bu arada önceden Razer Viper Mini kullanıyordum. Fakat bir yerden sonra yormaya ve zaman zaman elimde küçük hissetirmeye başlıyordu. Şu anlık bu iki mouse arasında kaldım. Yaklaşık bütçem 4000 lira, eğer sizlerin bir önerisi varsa seve seve dinlerim.

Aynı sensöre sahip ATK F1 Pro Max öneririm.

OGM Cloud versiyonun kırmızı modelını denedım, coatingi cok cok iyi, bir coating ancak bu kadar guzel olabılır benım gozumde. Clickleri de aynı sekılde cok cok ıyı, ancak yan tusları ve scrollu o kadar da guzel degıl, yan tuslar sanki ıcı bosmus gıbı hıssettırıyo. Bunlar dısında oldukca guzel bır mouse ancak 3 lira verir miydim, sanmıyorum. Kalitesinde sankı bır seyler eksıkmıs gıbı gelıyor.

Ogm Cloud versiyonun kırmızı modelını denedım, coatingi cok cok iyi, bir coating ancak bu kadar guzel olabılır benım gozumde. Click'leri de aynı sekılde cok cok ıyı, ancak yan tusları ve scrollu o kadar da guzel degıl, yan tuslar sanki ıcı bosmus gıbı hıssettırıyor. Bunlar dısında oldukca guzel bır mouse ancak 3 lira verir miydim, sanmıyorum. Kalitesinde sankı bır seyler eksıkmıs gıbı gelıyor.

İkinci el temiz bir Logitech G PRO Superlight 2 alacağım sanırım. Altına da glass skates almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Glass skateze de 600-700 liralar gibi sacma fiyatlar vermeyin, düz herhangi bir marka ptfe ya da obsidian dot alsanız yeter.

Vergi dahil mi 350? Degilse zaten 200 kusur vergi alirlar yine gereksiz olur ki aldigin skatez kaliteli olsun. Kalitesiz bir seye para verme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı