Waizowl OGM Pro V2 alınır mı?

CvtOnr1905

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda mouseum bozuldu hazır waizowlun limited Edition serisinden yeni mouse gelmişken alayım diyorum. Sizce alınır mı? Önerebileceğiniz benzer modeller var mı?

Ben aldım. Herkes beğenmiş ve öneriyordu. Shape eline uyuyorsa alabilirsin. Benimki daha kargoda muhtemelen yarın elime ulaşacak.

Dostum ben de aynısını almayı düşünüyorum, ne düşünüyorsun? Nasıl sence? Claw grip kullanıyorum. ATK F1 Extreme serisi var ve yaklaşık 14-12 gram arası hafiflik farkı var. F1 35-37 gram ağırlığında waizowl 49-52. ne yapmalıyım sence?

50 gram altının çok fark olduğunu düşünmüyorum. Ben kendi elimdeki dot skatezlerden taktım. Build kalitesi ve kaplaması çok iyi. Bence Claw tutulabilecek bir mouse çünkü bir Lamzu thorn veya Pulsar Xlite V3 gibi full ergo bir fare değil. 19 santim ve üstü elin varsa rahatlıkla Claw tutarsın. Onun altında Relax claw ve Palm tutuşa doğru kayar.

50 gram altının çok fark olduğunu düşünmüyorum. Ben kendi elimdeki dot skatezlerden taktım. Build kalitesi ve kaplaması çok iyi. Bence claw tutulabilecek bir mouse çünkü bir Lamzu thorn veya Pulsar xlite V3 gibi full ergo bir fare değil. 19 santim ve üstü elin varsa rahatlıkla claw tutarsın. Onun altında relax claw ve palm tutuşa doğru kayar.

Ben relaxed claw kullanıyorum. Şu anki farem rizer V2 Pro. Yani o ATK F1'nin sensörünün 3950 Ultra olması gibi bir ayrıcalığı var aynı fiyat, onun dışında çok bir fark oldugunu sanmıyorum ağırlık dışında.

Ben relaxed claw kullanıyorum. Şu anki farem rizer V2 Pro. Yani o ATK F1'nin sensörünün 3950 Ultra olması gibi bir ayrıcalığı var aynı fiyat, onun dışında çok bir fark oldugunu sanmıyorum ağırlık dışında.

Normal 3950 ve 3950 Ultra arasında lod ayarından başka fark yok.

Normal 3950 ve 3950 Ultra arasında lod ayarından başka fark yok.

Evet bir de DPI farkı var. Kimse 42K DPI kullanacak değil zaten :) ama hiçbir incelemesi yok bu mouselerın nedense, onu anlayamadım. O zaman da kafama sorular geliyor; acaba markası kötü mü? Neden tercih edilmiyor? Vsvs. Hades modelini nasıl buldun? Ben de onu beğendim. Fotoğraf atabilirsen çok mutlu olurum dostum.

Evet bir de DPI farkı var. Kimse 42K DPI kullanacak değil zaten :) ama hiçbir incelemesi yok bu mouselerın nedense, onu anlayamadım. O zaman da kafama sorular geliyor; acaba markası kötü mü? Neden tercih edilmiyor? Vsvs. Hades modelini nasıl buldun? Ben de onu beğendim. Fotoğraf atabilirsen çok mutlu olurum dostum.

Hades güzel. Waizwol'un şu ana kadar çıkardığı ürünler yabancı incelemecilerin hepsi tarafından sevildi. İlk OGM serisi sevildi. 2. seride bahsenler zaten S tier bir ürün olduğunu söylediler. Boardzy bir videosunda vardı inceleyemediğim ürünler derken S tier bir ürün keşke incelemesini çekebilseydim falan yapmıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bide Ergo fareler çok incelenmiyo zaten.

Hades güzel. Waizwol'un şu ana kadar çıkardığı ürünler yabancı incelemecilerin hepsi tarafından sevildi. İlk OGM serisi sevildi. 2. seride bahsenler zaten S tier bir ürün olduğunu söylediler. Boardzy bir videosunda vardı inceleyemediğim ürünler derken S tier bir ürün keşke incelemesini çekebilseydim falan yapmıştı.

Bide Ergo fareler çok incelenmiyo zaten.

Teşekkür ederim, ben sadece ergo farenin tutuşumda ve rahatlığında sorun çıkarıp çıkarmayacağını merak ettım. Hiç ergo ile oynamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı