G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Crashed hatası veriyor nasıl çözerim?
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 Tamam'a tıklayınca ne oluyor? çünkü o bende de oluyor wallpaper engine zorla kapatılınca öyle uyarı veriyor ayarlarından kapatabiliyorsun. Artı 0 Eksi
Tamam'a tıklayınca ne oluyor? çünkü o bende de oluyor wallpaper engine zorla kapatılınca öyle uyarı veriyor ayarlarından kapatabiliyorsun.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 19 Çözümler 28 4 Şubat 2024 #3 Steam Dosyaları doğrula veya silip yükle. Artı 0 Eksi
KS KS G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #4 xobavenso dedi: Tamam'a tıklayınca ne oluyor? Çünkü o bende de oluyor Wallpaper Engine zorla kapatılınca öyle uyarı veriyor ayarlarından kapatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Uygulama kendini kapatıyor ama arka planda çalışıyor aç deyince yine aynı hata hatanın arkasına dokunamıyorum. maraushi dedi: Steam dosyaları doğrula veya silip yükle. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
xobavenso dedi: Tamam'a tıklayınca ne oluyor? Çünkü o bende de oluyor Wallpaper Engine zorla kapatılınca öyle uyarı veriyor ayarlarından kapatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Uygulama kendini kapatıyor ama arka planda çalışıyor aç deyince yine aynı hata hatanın arkasına dokunamıyorum. maraushi dedi: Steam dosyaları doğrula veya silip yükle. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.