Wallet uygulamasından para çekilmiyor

423371

Hectopat
Fotoğraftaki programda borsa alım-satım yaptırıyorlardı Skype üzerinden. Ekran görüntüsü paylaştırıp şunu alın karla kapatmak falan işaretleyip sayıları yazın diye bir şeyler demişler. Birkaç gün kar ettirdi uygulamada yazıyor. Dolandırıcı olduklarından şüpheleniyordum artık eminim. Fotoğraftaki uygulama sadece telefonda var, annem Play Store'dan indirdiğini söyledi Play Store'a bakıyorum uygulamalarımda yok. Virüs falan soktular herhalde. Ekran paylaşımı açıkken banka hesabınızı açın para yatıracağız diye ekran paylaşımı açıkken hesaba girdirmeye çalıştılar. Ben engelledim, şifre resmen görünecekti. Adamlar daha önceden bizde şifre kısmı görünmüyor demiş. Şimdi bunların uygulamasında 7000 TL içerde para var, nasıl çekeceğiz? Para çekmek diyorum hesabını onaylamanız lazım diyor. Sayfaya atıyor sayfada doğrulama yok. Ek olarak telefona gelen mailler bu şekilde. Nasıl çekeceğiz parayı?

Görüşmeler hep Skype üzerinden. Ekran paylaşımı yaptırıyolar şunu alın karla kapatmak deyin onaylayın. Bunları söyleyip kapatıyolar bir sonraki gün yine aynısı

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 101
  • 2.jpg
    2.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 98
  • 3.jpg
    3.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 88
  • 4.jpg
    4.jpg