Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Microsoft Store üzerinden ücretsiz şekilde Lively indirebilirsin fakat pek geniş bir wallpaper yelpazesi yok. Wallpaper Engine programına 45 TL vermiyorum ben şahsen, değeceğini düşünmüyorum.
Hocam Wallpaper Engine diğer alternatif uygulamalara göre çok çok daha iyi. Bundan ziyade Wallpaper Engine almaktaki başlıca temel amaç "sıkıcı masaüstü" ekranındaki sade duvar kağıtlarından daha güzel, hoşunuza giden ve canlı bir görüntüye sahip olan duvar kağıtlarına geçiş yapmak, yani alınır.
Zamanında 8 liraya almıştım ve hiç pişman olmadım. İki üç haftada bir sıkılıp bütün sistemin temasını değiştiriyorum. Renklere göre seçtiğim duvar kağıtları var ve bütün RGB'leri hakim renge göre ayarlıyorum. 7 RGB fan, sıvı soğutma pompası, 4 tane RAM, klavye, mouse ve mousepad tek renk veya uyumlu renklerde yanınca bütün odanın havası değişiyor. Odaya girip ekranda da hareketli bir şeyler görünce iyi hissediyor insan.
Walpaper Engine var bende bir hevesle almıştım. Şu an steam kütüphanemde öylece duruyor Walpaper olarak da stock windows walpaper kullanıyorum. Bir süre sonra inanılmaz sıkıyor uğraşasın gelmiyor.
Satın alınca Android için uygulamasını da indirip bilgisayardaki ile eşleştiriyorsun. Sonra bilgisayara indirdiğin temaları telefona da yüklüyorsun. Bu ek özelliği de var.