Wallpaper Engine alınır mı?

Ücretsiz versiyonlarda ekran kartı kullanacaktır. Ama Wallpaper Engine'de neredeyse sonsuz wallpaper var seç seç bitmez. Direk kullanıcılar ekliyor.

Bir kez ne eklemişler diye baktım aşırı uygunsuzdu.

Hocam isterseniz indirimdeyken alıp deneyebilirsiniz. 100TL gibi şu anda buna para vermeye bence değmez zamanında 10TL'ye almıştık.

Hiç indirimde görmedim.

Bir kez ne eklemişler diye baktım aşırı uygunsuzdu.

Hiç indirimde görmedim.

SteamDB üzerinden kontrol ettiğimde gerçekten de 2023 Kasımında zam almış ve olduğu fiyattan devam etmiş yani sizin bileceğiniz bir karar.

Hocam 1 veya 1,5 saat deneyip iade edersiniz. Paranız cebinizde kalır.

Bunun için yaş seçeneği var. Sadece g tüm yaşları seçerseniz uygunsuz bir şey görmessiniz.

Evet 1 yıldır indirime girmemiş. Sadece fiyat değişikliği olmuş. 2 dolardan 2.79 dolara çıkmış.

Bir sorum olacak simdi ben

lively wallpaper​

Kullanıyorum ve ekran kartımın 40-35 arası yiyor bu zararlı mı ekran kertımın soğutması iyi 60 derece üstüne cıkınce hemen devreye girip 59 yapıyor yani o derece civarında takılıyor eğer yüksek kullanıyorsa ücretsiz öneriniz var mı?

Bir sorum olacak simdi ben.

lively wallpaper​

Kullanıyorum ve ekran kartımın 40-35 arası yiyor bu zararlı mı ekran kertımın soğutması iyi 60 derece üstüne cıkınce hemen devreye girip 59 yapıyor yani o derece civarında takılıyor eğer yüksek kullanıyorsa ücretsiz öneriniz var mı?

Hocam bu değerleri boş masaüstündeyken mi alıyorsunuz?

Bir de ekran kartı için o sıcaklıklar vız gibi bir şey normal yani ama kullandığınız wallpaper kalitesi ve ayarlarınıza göre de kullanım farklılık gösterebilir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı