Wallpaper Engine alınır mı?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Son zamanlarda laptopumun wallpaperini ara sıra kafama esince değiştiriyorum. Aslında aklıma Wallpaper Engine almak geldi ama tereddütteyim. Paramın karşılığını alır mıyım, performans sorunları yaşar mıyım diye aklımda sorular dönüyor. Sizce Wallpaper Engine alınır mı? Laptopum dahili ekran kartına sahip o yönden kötü ama işlemcim i5 12.nesil işlemci. Acaba hareketli wallpaper kullansam olur mu ama oyun, veya önde bir şey açınca duracak?

Merhaba. Son zamanlarda laptopumun wallpaperini ara sıra kafama esince değiştiriyorum. Aslında aklıma Wallpaper Engine almak geldi ama tereddütteyim. Paramın karşılığını alır mıyım, performans sorunları yaşar mıyım diye aklımda sorular dönüyor. Sizce Wallpaper Engine alınır mı? Laptopum dahili ekran kartına sahip o yönden kötü ama işlemcim i5 12.nesil işlemci. Acaba hareketli wallpaper kullansam olur mu ama oyun, veya önde bir şey açınca duracak?

Arkada program açıkken durdurma ayarı var FPS sorunu olacağını sanmıyorum zaten kalitesini falan da ayarlayabiliyorsunuz gayet güzel uygulama.

Alınır gayet güzel bir uygulama oyundayken zaten kapatıyor kendini ekstra olarak ayarlardan da ufak ayarlamalar yapabilirsin.

Merhaba, yaklaşık 2-2.5 yıldır kullanıyorum, bence gayet güzel, hiçbir sorun yaratmıyor, alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı