Wallpaper Engine altarnetifi program önerisi

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
Merhaba, Wallpaper Engine benzeri atölyeden indirdiğim wallpaperları kullanabileceğim bir program var mı? Wallpaper Engine ile yüksek kalitede kullanıyorum, oyunlarda arada droplar giriyor önceden livaly wallpaper kullanıyordum. Hiç kasma sorunu olmuyordu ayrıca wallpaperların kalitesi de oldukça iyi ama o programda sanırım içe dosya aktaramıyorsun örneğin atölyeden indirdiğim wallpaperları eklememe rahmen görmüyordu. Sadece kendi sitesinden indirdiklerimizi kullanabiliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lively Wallpaper'a istediğin bir videoyu koyabiliyorsun diye biliyorum. Atölyeden bakmak yerine direkt istediğin bir görüntüyü koyabilirsin.

Merhaba, Wallpaper Engine benzeri atölyeden indirdiğim wallpaperları kullanabileceğim bir program var mı? Wallpaper Engine ile yüksek kalitede kullanıyorum, oyunlarda arada droplar giriyor önceden livaly wallpaper kullanıyordum. Hiç kasma sorunu olmuyordu ayrıca wallpaperların kalitesi de oldukça iyi ama o programda sanırım içe dosya aktaramıyorsun örneğin atölyeden indirdiğim wallpaperları eklememe rahmen görmüyordu. Sadece kendi sitesinden indirdiklerimizi kullanabiliyoruz.
Wallpaper Engine'de tam ekran yapınca veya oyunda girince duraklatma opsiyonu var. Onu kullanmanı öneririm, kesinlikle performans sorunu yapmaz o zaman. Tecrübeyle sabit.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı