Wallpaper Engine duvar kâğıdı önerisi

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Wallpaper Engine'de anime dışında duvar kâğıtları önerir misiniz? Ben atölyeye bakıyorum fakat genelde hep birbirine benzeyen şeyler görüyorum ve bana hitap eden duvar kâğıtları bulmakta zorlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevdiğiniz şeylerin isimleriyle birlikte aratmayı deneyebilirsiniz. Cyberpunk 2077, Game of Thrones, LOTR ve Witcher 3 içeren güzel olduğunu düşündüğüm duvar kâğıtlarım var. İlginizi çeken var ise bana söyleyin ileteyim.

Sevdiğiniz şeylerin isimleriyle birlikte aratmayı deneyebilirsiniz. Cyberpunk 2077, Game of Thrones, LOTR ve Witcher 3 içeren güzel olduğunu düşündüğüm duvar kâğıtlarım var. İlginizi çeken var ise bana söyleyin ileteyim.

Aslında ilgimi çeken şeylerin net bir ismi yok ama kaydettiğim duvar kâğıtlarının görselini atıyorum belki fikir sahibi olabilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-04 192058.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-04 192058.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 27
  • Ekran görüntüsü 2025-06-04 192050.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-04 192050.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 25

Hocam bunları denedim fakat sanırım pek beğenemedim. Sizin kullandıklarınızdan önerecekleriniz var mı?

Zaten ilginizi çekeceğini düşündüğüm ve halihazırda kullandığım şeyleri attım. Zevklerimiz pek uyuşmuyor.

Yani yeni fikirlere açığım sırf zevklerimiz uyuşmuyor diye yadırgamam belki beğenbileceğim bir şey önerirdin de sağ ol yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı