Wallpaper Engine gibi programlar duvar kâğıdını değiştirmiyor

Kerem Mungan

Hectopat
Wallpaper Engine, Lively Wallpaper gibi programlar bilgisayarımda duvar kâğıdını değiştirmiyor. Yani hareketli duvar kâğıdı yapamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Faydası olur mu bilmiyorum ama ekran kartım GTX1660 Ti ve Windows 11 kullanıyorum.

2 monitör varsa birini çıkarmayı, yüksek kontrast modu varsa kapatmayı deneyebilirsiniz.
Düşük ihtimal ancak belki yönetici olarak başlatmıyorsunuzdur?

Hocam fotoğraf atamıyorum ama ayarlarda kişileştirme kısmında "Uygulanacak temayı seçin" kısmından tema seçtiniz mi? Bende tema seçince arka plan gidiyor çünkü.

Hocam tek monitör kullanıyorum, kontrast modu kapalı ve yönetici modda çalıştırınca da sorun çözülmedi bildiğiniz farklı bir şey var mıdır acaba?

Hocam hata falan veriyor mu?

Hocam tek monitör kullanıyorum, kontrast modu kapalı ve yönetici modda çalıştırınca da sorun çözülmedi bildiğiniz farklı bir şey var mıdır acaba?
HDR açıksa kapatın.
Masaüstü ikonları kapalıysa Wallpaper Engine de gözükmüyormuş W11 son sürüm için.
Copilot'u devre dışı bırakınca, Wallpaper Engine'in önceliğini Görev Yöneticisi ile yükseğe alınca çalıştığını söyleyenler var ancak bilemiyorum.

Windows ayarları > kişiselleştirme > arka plan yoluyla duvar kâğıdı değiştirme seçeneğini kontrol et.
Arka plan türü "resim", "düz renk" veya "slayt gösterisi" olarak ayarlanmış olmalı. Diye biliyorum.

HDR açıksa kapatın.
Masaüstü ikonları kapalıysa Wallpaper Engine de gözükmüyormuş W11 son sürüm için.
Copilot'u devre dışı bırakınca, Wallpaper Engine'in önceliğini Görev Yöneticisi ile yükseğe alınca çalıştığını söyleyenler var ancak bilemiyorum.

Windows ayarları > kişiselleştirme > arka plan yoluyla duvar kâğıdı değiştirme seçeneğini kontrol et.
Arka plan türü "resim", "düz renk" veya "slayt gösterisi" olarak ayarlanmış olmalı. Diye biliyorum.

Hocam ikinize de teşekkür ederim ne oldu bilmiyorum ama birden çalışmaya başladı :D

Sorun tekrar etti ekran kartı sürücüsünü güncelleyip masaüstü simgelerini gizliden görünür aldıktan sonra sorunu çözdüm. Umarım bu yöntem bu sorunu yaşayanların işine yarar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı