Wallpaper Engine için Alternatif

Wallpaper Engine için alternatif arıyorum, eğer öneriniz var ise yazabilirsiniz.

Konuyu hortlatıyorum ama arayışta olanlar için öneri yapayım Microsoft Store'dan lively wallpaperi indirdikten sonra(ücretsiz) MyLiveWallpapers.com sitesinden istediğiniz kategoride wallpaper seçip uygulamaya atarsanız sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Konuyu hortlatıyorum ama arayışta olanlar için öneri yapayım Microsoft Store'dan lively wallpaperi indirdikten sonra(ücretsiz) MyLiveWallpapers.com sitesinden istediğiniz kategoride wallpaper seçip uygulamaya atarsanız sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
dostum hortlatma sırası bende. Mükemmelsin teşekkürler.

Wallpaper Engine için alternatif arıyorum, eğer öneriniz var ise yazabilirsiniz.

Uzun süredir hortlamadığına göre sıra bende, live Wallpaper'de Custom wallpaper eklediğinizde hem ön izleme problemleri hem Custom Wallpaper'lerde sol üst köşede hiçbir zaman geçmeyen bir bulanıklık olduğu için farklı bir alternatif arayışı içine girdim ve Mylivewallpapers'in uygulamasına denk geldim, kendi lively Wallpaper'lerini sunduğu bir site aslında fakat bunları. Mlv formatında sunuyor bu yüzden ya convert ederek başka bir App ile wallpaper yapmanız gerekiyor, uygulaması üstünden hem. Mlv hem. MP4 Wallpaper'leri ekleyebilmenizi sağlıyor.
Uygulamanın artı ve eksi yönlerinden bahsetmek istiyorum biraz.

artı yönleri

• Birden fazla monitör kullanıyorsanız belirli monitörlerde de-aktive edebiliyorsunuz.
  • Dosyaları Local'den çektiği için video için istediğiniz videoyu kullanabiliyorsunuz ve bu videonun bir sınırı bulunmuyor, videonun hızını masaüstünde beğenmediyseniz doğrudan uygulama içinden Slow down seçeneği sunulmuş.
  • Masaüstündeki wallpaper ile senkronize şekilde çalan şarkılar ekleyebiliyorsunuz fakat bunu uygulama içerisinden ayrı şekilde eklemeniz gerekiyor. MP3 formatında ses dosyalarını destekliyor ve ses kısma seçeneği bulunuyor.

eksi yönleri

• Pencere boyutuna küçültmenize izin vermiyor, program açık olduğu süre boyunca görev çubuğunda yer alıyor kapatmaya çalıştığınızda doğrudan kendisini de kapanıyor ayarlarında simge boyutuna küçült seçeneği bulunmuyor.
  • Uygulama içerisinde bir marketplace bulunmuyor evet sitesinden wallpaper indirebiliyorsunuz fakat bunu indirdikten sonra uygulama içerisinden aktifleştirmeniz gerekiyor, doğrudan indirebildiğimiz ve aktif edebilecegimiz bir arayüz olması daha kullanışlı olurmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı