Wallpaper Engine kurulumundan sonra siyah ekran

Kuru kuru

Hectopat
Bilgisayarıma geçen Wallpaper Engine niye bir yazılım yükledim ve hareketli duvar kağıdı ayarladım birkaç dakika içerisinde bilgisayarımın ekranı, gitti yeniden açtım başlangıç ekranı gözüküyor, Windows açılmıyor hatta mouse imleci de gözükmüyor. Format atayım dedim kurulum ekranı da gözükmüyor, parçalara baktım hepsi düzgün çalışıyor. Ne yapacağım ben?

Ekran kartınız nedir?
Giriş seviyesi bir ekran kartınız varsa ve Wallpaper Engine ayarları yüksekte kaldıysa böyle hata verebilir.
Çünkü yüksek kalitede bayağı kullanıyor kartı

Tam 9 ay sonra gördüm kusura bakmayın bilgisayara format attığımda düzeldi bu arada evet yüksek kalitede kullanıyordum ve ekran kartım çok eskiydi 512 MB'lik falan şimdi o rahmetli oldu markasını hatırlamıyorum

Öncelikle bu yazılımı nereden indirdiniz? Ekran kartınıza göre ayarladınız mı?

9 ay sonra gördüm kusura bakmayın sorunu düzelttim. Bu arada Steam'den indirdim ve yüksek kaliteye alınca 512 MB'lik ekran kartına fazla yüklendi :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı