Wallpaper Engine nedir, alınır mı?

Masaüstü arka planımızı değiştirmeye yarıyor. Atölyeden video, GIF, fotoğraf, sesli fotoğraf vb. arka planları indirip kullanabiliyoruz. Ayrıca kendimiz yapıp diğer kullanıcılarla da paylaşabiliyoruz. İnce ayarlarla kaynak kullanımını en aza indirgeyebiliyoruz. Önerimdir, kendim de kullanıyorum.

Bir kere aldım, biraz kullandım. Sonra geri iade edecektim; ancak 2 saat kullanımı aştığı için iade edemedim. Açıkçası hareketli arka plan pek hoşuma gitmiyor, sizin gidiyorsa alabilirsiniz. Yeni sistemim gelince kullanmayı düşünmedim değil aslında. Birkaç ayarlama ile tam ekran moduna girdiğiniz zaman hareketli arka planın durmasını ayarlayabilirsiniz. Bu özellikle de oyunlarda işe yarar.

Masaüstü arka planınızı hareketli görsellerle süsleyebiliyorsunuz. Uygulamanın atölyesi de bu açıdan çok zengin. Sistem özelliklerinize göre yük bindirebilir. Fakat başka programlara odaklandığınızda durmasını sağlayan performans dostu özellikleri de var.

Kendim kullanıyorum. Çok hoş ve görüntü kalitesi olarak piyasada bulamayacağın duvar kağıtları mevcut. Oyunlarda sistemini yorduğunu düşünürsen sağ altta çıkış yapıp girebilirsin. İndirdiğin fotoğrafın özelliğine göre pci yorar veya yormaz. 4K New York yukardan çekilmiş videosunu koydum mesela bilgisayar donmaya başladı :)

Masaüstü arka planımızı değiştirmeye yarıyor. Atölyeden video, GIF, fotoğraf, sesli fotoğraf vb. arka planları indirip kullanabiliyoruz. Ayrıca kendimiz yapıp diğer kullanıcılarla da paylaşabiliyoruz. İnce ayarlarla kaynak kullanımını en aza indirgeyebiliyoruz. Önerimdir, kendim de kullanıyorum.
Ben de öneririm. Sürekli yeni duvar kağıtları ekleniyor.

Bana sorarsanız gerek yok. Gün içinde zaten kaç defa arkaplanı görebileceksiniz? Bunun dışında kaynak tüketecek. Gereksiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı