FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 31 Temmuz 2021 #1 Wallpaper Engine, yüksek ayarlarda 40 MB RAM kullanıyor. Normal mi bu?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 31 Temmuz 2021 #21 FalconPaw dedi: Wallpaper'dan wallpaper'a değişir diyorsunuz. Video seçtim. Koşan bir civciv. Genişletmek için tıkla... Size ne diyorum ben kaç mesajdır? Kullanılan elementlere göre kaynak tüketimi değişir. Videolarda 400mb+ ram kullanımı görebilirsiniz. Bir o kadar GPU' ya yük biner. Yukarıdaki size attığım programın davranış ayarlarını yaparak sadece ekran görünürken çalışmasını sağlayın. Başka az kaynak tüketen wallpaper seçin veya kendiniz yapın. Ben hep kendim yapıyorum ve 24 30mb ram kullanımını geçmiyor hiç bir zaman. ☝ Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Wallpaper'dan wallpaper'a değişir diyorsunuz. Video seçtim. Koşan bir civciv. Genişletmek için tıkla... Size ne diyorum ben kaç mesajdır? Kullanılan elementlere göre kaynak tüketimi değişir. Videolarda 400mb+ ram kullanımı görebilirsiniz. Bir o kadar GPU' ya yük biner. Yukarıdaki size attığım programın davranış ayarlarını yaparak sadece ekran görünürken çalışmasını sağlayın. Başka az kaynak tüketen wallpaper seçin veya kendiniz yapın. Ben hep kendim yapıyorum ve 24 30mb ram kullanımını geçmiyor hiç bir zaman. ☝
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #22 FalconPaw dedi: Wallpaper'dan Wallpaper'a değişir diyorsunuz. Video seçtim. Koşan bir civciv. Genişletmek için tıkla... Bütün ayarlar yüksekteyken %5'i geçmiyor sizin program bozuk ya da gözleriniz. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Wallpaper'dan Wallpaper'a değişir diyorsunuz. Video seçtim. Koşan bir civciv. Genişletmek için tıkla... Bütün ayarlar yüksekteyken %5'i geçmiyor sizin program bozuk ya da gözleriniz.
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 31 Temmuz 2021 #23 260112 dedi: Bütün ayarlar yüksekteyken %5'i geçmiyor sizin program bozuk ya da gözleriniz. Genişletmek için tıkla... Hareketli arka plan yapmıştım ben. Sizinki de öyle mi? 260112 dedi: Bütün ayarlar yüksekteyken %5'i geçmiyor sizin program bozuk ya da gözleriniz. Genişletmek için tıkla... American yazar mısınız aramaya. Orada elinde silah olan civ cive benzer bir hayvan var. Onu indirip değerleri söyler misiniz? Artı 0 Eksi
260112 dedi: Bütün ayarlar yüksekteyken %5'i geçmiyor sizin program bozuk ya da gözleriniz. Genişletmek için tıkla... Hareketli arka plan yapmıştım ben. Sizinki de öyle mi? 260112 dedi: Bütün ayarlar yüksekteyken %5'i geçmiyor sizin program bozuk ya da gözleriniz. Genişletmek için tıkla... American yazar mısınız aramaya. Orada elinde silah olan civ cive benzer bir hayvan var. Onu indirip değerleri söyler misiniz?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #24 FalconPaw dedi: Hareketli arka plan yapmıştım ben. Sizinki de öyle mi? American yazar mısınız aramaya. Orada elinde silah olan CIV cive benzer bir hayvan var. Onu indirip değerleri söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hala %5. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Hareketli arka plan yapmıştım ben. Sizinki de öyle mi? American yazar mısınız aramaya. Orada elinde silah olan CIV cive benzer bir hayvan var. Onu indirip değerleri söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hala %5.
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 31 Temmuz 2021 #25 260112 dedi: Hala %5. Genişletmek için tıkla... Kenar yumuşatma ve diğerleri açık. Neden bu kadar kullanıyor bilemedim. FalconPaw dedi: Kenar yumuşatma ve diğerleri açık. Neden bu kadar kullanıyor bilemedim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir ayarı bilmeden fazla abarttım Artı 0 Eksi
260112 dedi: Hala %5. Genişletmek için tıkla... Kenar yumuşatma ve diğerleri açık. Neden bu kadar kullanıyor bilemedim. FalconPaw dedi: Kenar yumuşatma ve diğerleri açık. Neden bu kadar kullanıyor bilemedim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir ayarı bilmeden fazla abarttım
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #26 FalconPaw dedi: %30-40 2060 GPU kullanıyor. Şaka mı bu? Siliyorum.. Genişletmek için tıkla... Genel ayarlardan "GPU Donanım Hızlandırma" seçeneğinin işaretini kaldırırsanız Ekran kartı kullanım oranı düşecektir fakat CPU kullanım oranı artabilir. Test ederek aradaki farkı görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: %30-40 2060 GPU kullanıyor. Şaka mı bu? Siliyorum.. Genişletmek için tıkla... Genel ayarlardan "GPU Donanım Hızlandırma" seçeneğinin işaretini kaldırırsanız Ekran kartı kullanım oranı düşecektir fakat CPU kullanım oranı artabilir. Test ederek aradaki farkı görebilirsiniz.