Wallpaper Engine sistem açılışını etkiler mi?

Paşalıı

Hectopat
Wallpaper Engine adlı uygulama RAM'i kökünden yer mi? Açılıs hızını düşürür mü? (RAM'im 8 GB ve laptop kullanıyorum şarjda).

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'den çok GPU kullanıyor. Açılış süresi bilgisayara göre değişir.

Ram'i kökünden yemez ayarlar kısmından ayarlayabilirsiniz.Acilis hızını da etkiler

GPU ve Disk kullanıyor diyebiliriz. Açılış süresini kısmen etkiler.

Wallpaper Engine adlı uygulama RAM'i kökünden yer mi? Açılıs hızını düşürür mü? (RAM'im 8 GB ve laptop kullanıyorum şarjda).

Şarjı hem çok yer hem işlemciyi hem RAM'i çok kullanır güçlü bir sistem olmadığı surece kullanmanı önermem özellikle şarjda kullanıyorsan.

SSD kullanıyorsan açılış hızını çok etkilemez. 2 3 saniye geç gelse ne kaybedersin ? 6 program karşılıyor beni, birkaç saniyede bilgisayar hazır oluyor.

Doğal olarak açılan her şey kaynak tüketir ama aktifken 16 - 30 MB arası RAM kullanıyor bende...
Sorun yok yani.

Ya bilgisayarin iyiyse anlamazsın ama PC'si iyi olmayan birisinde oyun oynarken veya bayağı FPS düşürüyor veya açılırken yavaş açılır çünkü arka planda sonuçta bir animasyon oynuyor.

Kaynak tüketimi kullandığınız duvar kağıdına göre değişiklik gösterecektir fakat genel olarak daha çok ekran kartını kullanan bir yazılım ve eski bir HDD ile test ettiğimde açılış hızında bir fark görememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…