Wallpaper Engine sistem açılışını etkiler mi?

Paşalıı

Hectopat
Wallpaper Engine adlı uygulama RAM'i kökünden yer mi? Açılıs hızını düşürür mü? (RAM'im 8 GB ve laptop kullanıyorum şarjda).

Son düzenleyen: Moderatör:
Wallpaper Engine adlı uygulama RAM'i kökünden yer mi? Açılıs hızını düşürür mü? (RAM'im 8 GB ve laptop kullanıyorum şarjda).

Şarjı hem çok yer hem işlemciyi hem RAM'i çok kullanır güçlü bir sistem olmadığı surece kullanmanı önermem özellikle şarjda kullanıyorsan.

Doğal olarak açılan her şey kaynak tüketir ama aktifken 16 - 30 MB arası RAM kullanıyor bende...
Sorun yok yani. 🎉

Ya bilgisayarin iyiyse anlamazsın ama PC'si iyi olmayan birisinde oyun oynarken veya bayağı FPS düşürüyor veya açılırken yavaş açılır çünkü arka planda sonuçta bir animasyon oynuyor.

Kaynak tüketimi kullandığınız duvar kağıdına göre değişiklik gösterecektir fakat genel olarak daha çok ekran kartını kullanan bir yazılım ve eski bir HDD ile test ettiğimde açılış hızında bir fark görememiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı