Wallpaper Engine

Fanlar bende de 65 dereceyi görmeden çalışmıyor. Benim demek istediğim, işlemci ve ekran kartının sürekli aktif olması. Yüzdesi düşük olsa da sistemimin bu şekilde çalışmasını istemediğim için iade etmiştim. Kişinin kendi tercihidir tabi. Güzel uygulama ama. Hayırlı olsun 🙂
Şimdi şöyle tekrar edeyim. Kartım 48 dereceyi geçmiyor (ben 50 de ayarladım fan çalışmasını). Bundan önce 45'i geçmiyordu. Ayrıca zaten masaüstünü görmüyorken hiç çalışmıyor. Girdiğimiz oyunları vs. asla etkilemiyor çünkü çalışmıyor. Tercih meselesi elbette.

Ben de zamanında almıştım. Biraz kurcalayıp güzel arkaplanlardan sonra pek uğraşmadım açıkçası :) Zira pek arka plana bakmıyorum :D Bu mesajı görünce tekrar yükleyip deneyeyim dedim :)

Aldığım sıralar incelemiştim işlemciye yük bindirmiyor diye bahsediliyordu. Fazla yük biniyorsa başka bir sebep olmalı.

Bu programın en güzel yanı ise, RAM, GPU ve CPU kullanımının düşük olması. Mesela tarayıcı açtınız (Chrome, Opera vs.) ve hemen duruyor. O yüzden arka planda hiçbir şekilde kaynakları tüketmiyor. Oyun açık olduğunda da duruyor. Hiç FPS kaybı olmuyor.

Hatta birkaç ay önce programa şöyle bir inceleme yazmıştım "8 lirası olup da bunu almayanın aklına şaşarım." Bu fikre hala katılıyorum, Steam hesabınızda 8 lira varsa ve bu yoksa ne duruyorsunuz, gidin alın :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı