XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 19 Temmuz 2022 #11 umutcancelik00 dedi: Benim gibi garibanlar da bilgisayarını yormamak için yüksek karşıtlık siyah kullanır. Genişletmek için tıkla... Sistemi neredeyse yormuyor ki sanırım unlost FPS arttırma tarzı bir video izlemişsin ki alakası yok.
umutcancelik00 dedi: Benim gibi garibanlar da bilgisayarını yormamak için yüksek karşıtlık siyah kullanır. Genişletmek için tıkla... Sistemi neredeyse yormuyor ki sanırım unlost FPS arttırma tarzı bir video izlemişsin ki alakası yok.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #12 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Eki Görüntüle 1455826 Genişletmek için tıkla... Hocam çok iyi ama benim renk ayarımla alakası olabilir bilmiyorum çok gözümü alıyorlar geceleri. Normal mi? XPLSG dedi: Sistemi neredeyse yormuyor ki sanırım unlost FPS arttırma tarzı bir video izlemişsin ki alakası yok. Genişletmek için tıkla... Benim FPS düşüyordu o ayarları yapınca. (Eski PC'de)
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Eki Görüntüle 1455826 Genişletmek için tıkla... Hocam çok iyi ama benim renk ayarımla alakası olabilir bilmiyorum çok gözümü alıyorlar geceleri. Normal mi? XPLSG dedi: Sistemi neredeyse yormuyor ki sanırım unlost FPS arttırma tarzı bir video izlemişsin ki alakası yok. Genişletmek için tıkla... Benim FPS düşüyordu o ayarları yapınca. (Eski PC'de)
umutcancelik00 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #13 XPLSG dedi: Sistemi neredeyse yormuyor ki sanırım unlost FPS arttırma tarzı bir video izlemişsin ki alakası yok. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM'li sisteme animasyonlu wallpaper koyacak halim yok.
XPLSG dedi: Sistemi neredeyse yormuyor ki sanırım unlost FPS arttırma tarzı bir video izlemişsin ki alakası yok. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM'li sisteme animasyonlu wallpaper koyacak halim yok.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #14 Lütfen neden sağ üstte zort.txt diye bir dosya olduğunu sormayın.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 19 Temmuz 2022 #15 umutcancelik00 dedi: 2 GB RAM'li sisteme animasyonlu wallpaper koyacak halim yok. Genişletmek için tıkla... Animasyonlu wallpaper kur demiyorum ki herhangi bir wallpaper kullansanda bir şey değişmeyecek.
umutcancelik00 dedi: 2 GB RAM'li sisteme animasyonlu wallpaper koyacak halim yok. Genişletmek için tıkla... Animasyonlu wallpaper kur demiyorum ki herhangi bir wallpaper kullansanda bir şey değişmeyecek.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #16 Lee Yubin dedi: Duruyormuş: Sürprizbozan Eki Görüntüle 1455824 @Liberte Sergen Buraya atınca 4k*6k olan fotoğraf 1600P'ye düştü :/ Çok isterseniz Drive'a yükleyeyim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam zahmet olmazsa, teşekkürler bu arada.
Lee Yubin dedi: Duruyormuş: Sürprizbozan Eki Görüntüle 1455824 @Liberte Sergen Buraya atınca 4k*6k olan fotoğraf 1600P'ye düştü :/ Çok isterseniz Drive'a yükleyeyim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam zahmet olmazsa, teşekkürler bu arada.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 19 Temmuz 2022 #17 Liberte Sergen dedi: Hocam çok iyi ama benim renk ayarımla alakası olabilir bilmiyorum çok gözümü alıyorlar geceleri. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Sizin monitörünüzün renk ayarıyla alakalı olabilir. Bende o kadar parlak görünmüyor, gayet normal.
Liberte Sergen dedi: Hocam çok iyi ama benim renk ayarımla alakası olabilir bilmiyorum çok gözümü alıyorlar geceleri. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Sizin monitörünüzün renk ayarıyla alakalı olabilir. Bende o kadar parlak görünmüyor, gayet normal.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 19 Temmuz 2022 #18 Bu şekilde. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-07-19 023023.png 3,3 MB · Görüntüleme: 59
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 19 Temmuz 2022 #19 Steam Workshop::少年锦衣卫 steamcommunity.com
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #20 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Sizin monitörünüzün renk ayarıyla alakalı olabilir. Bende o kadar parlak görünmüyor, gayet normal. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, ya da benim gözler sıkıntılı olabilir. Klavyemin RGB'si bile rahatsız ediyor geceleri.
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Sizin monitörünüzün renk ayarıyla alakalı olabilir. Bende o kadar parlak görünmüyor, gayet normal. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, ya da benim gözler sıkıntılı olabilir. Klavyemin RGB'si bile rahatsız ediyor geceleri.