Walpapper Engine indirime girer mi?

YLN

Decapat
Yer
Oslo, Norway
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakında wallpapper Engine almayı düşünüyorum. Sizce ne zaman girer? İleride gelecek olan Cadılar Bayramı ve kış indirimi gibi inidirimlerde indirim gelebilir mi ya da fiyatı artar mı, düşer mi? Beni aydınlatırsanız bu konuda sevinirim.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yakında wallpapper Engine almayı düşünüyorum. Sizce ne zaman girer? İleride gelecek olan Cadılar Bayramı ve kış indirimi gibi inidirimlerde indirim gelebilir mi ya da fiyatı artar mı, düşer mi? Beni aydınlatırsanız bu konuda sevinirim.

İyi Sosyaller.

Girer diye düşünüyorum.

Sadece yaz ve kış indirimlerinde düşebilir. En fazla %20 düşer. 1 yıl içinde hiç indirim almamış size öyle söyleyeyim.
Düşmesi zor bir ihtimal. 1 yıl içinde zam gelmiş 1 kere bile indirim gelmemiş. Düşeceğini düşünmüyorum. Lively Wallpaper kullanabilirsin alternatif olarak. Gerekli ayarları yaparsan az da olsa Wallpaper Engine gibi çalışır.

Sadece yaz ve kış indirimlerinde düşebilir. En fazla %20 düşer. 1 yıl içinde hiç indirim almamış size öyle söyleyeyim.
Düşmesi zor bir ihtimal. 1 yıl içinde zam gelmiş 1 kere bile indirim gelmemiş. Düşeceğini düşünmüyorum. Lively wallpaper kullanabilirsin alternatif olarak. Gerekli ayarları yaparsan az da olsa Wallpaper Engine gibi çalışır.

Girerse hiç düşünmeden alacağım.

Düşmesi zor bir ihtimal. 1 yıl içinde zam gelmiş 1 kere bile indirim gelmemiş. Düşeceğini düşünmüyorum. Lively wallpaper kullanabilirsin alternatif olarak. Gerekli ayarları yaparsan az da olsa Wallpaper Engine gibi çalışır.

Lively walpapper tercih etmiyorum arkada çok CPU kullandığı söyleniyor.

Son düzenleme:

İyi Sosyaller.
Wallpaper Engine çok popüler bir uygulama. Hatta şöyle söyleyeyim Dünya'nın en çok kullanılan wallpaper uygulaması bile olabilir. Uygulamanın fiyatı çok az zam yemişti Steam TL'de iken. Şimdi de küresel fiyata çok iyi uymuş. Bu uzun zamandır beri böyle, her zaman ekonomik bir uygulama olmuştur. Bu yüzden artık zam gelebilir ve diğer yandan da dolar artmaya devam ediyor bir şekilde. Anlamadığım konu pahalı bir şey de değil acilen almanız lazım. Bence indirimsiz alın ki zam geldikten sonra cidden daha pahalı olmasın

Wallpaper Engine çok popüler bir uygulama. Hatta şöyle söyleyeyim dünya'nın en çok kullanılan wallpaper uygulaması bile olabilir. Uygulamanın fiyatı çok az zam yemişti Steam TL'de iken. Şimdi de küresel fiyata çok iyi uymuş. Bu uzun zamandır beri böyle, her zaman ekonomik bir uygulama olmuştur. Bu yüzden artık zam gelebilir ve diğer yandan da dolar artmaya devam ediyor bir şekilde. Anlamadığım konu pahalı bir şey de değil acilen almanız lazım. Bence indirimsiz alın ki zam geldikten sonra cidden daha pahalı olmasın.

Hocam içimde iki tane ses var bir ses diyor ki al zam gelirse daha da pahalı olur diğeri indirim gelince al paran cebinde kalsın ama büyük ihtimalle alacağım indirimsiz.

Hocam içimdeki bir ses diyor ki al zam gelirse daha da pahalı olur diğeri indirim gelince al paran cebinde kalsın ama büyük ihtimalle alacağım indirimsiz.
Yani bende öyle düşünüyorum. Eğer zam gelmezse bir gariplik var. Firma ya çok fedakar ya da fiyatı güncellemeye üşenmiş/unutuş bile olabilir. Zira Steam, oyun geliştiricilerinin sürekli TR/USD oranını takip etme olayından bıktığı için dolara geçtiği söyleniyor.

Hocam içimde iki tane ses var bir ses diyor ki al zam gelirse daha da pahalı olur diğeri indirim gelince al paran cebinde kalsın ama büyük ihtimalle alacağım indirimsiz.

Buna indirim gelme ihtimali senin dandik paketten Messi çıkarmandanda zor. 50 cent 50 cent zam getirirler. Fakat yaklaşık bir 7 aydır falan fiyatı sabit.

Yani bende öyle düşünüyorum. Eğer zam gelmezse bir gariplik var. Firma ya çok fedakar ya da fiyatı güncellemeye üşenmiş/unutuş bile olabilir. Zira Steam, oyun geliştiricilerinin sürekli TR/USD oranını takip etme olayından bıktığı için dolara geçtiği söyleniyor.

Hocam keşke geçmeselermiş dolara geçtikleri için oyun fiyatları uçtu şu an 20 TL olan oyun 100 TL oldu örneğin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı