Çözüldü Wampserver/localhost "You must declare them as VirtualHost" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anunswin

Hectopat
Dostlar, ödev klasörüm açılmıyor, böyle görünüyor. Localhost üzerinden nasıl açabilirim?

resim.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle klasör adında Türkçe karakter olmasın. Sonrasında da localhost/klasor_adi şeklinde açabilirsin.

VirtualHost yaratmak şart değil. VirtualHost amacı bir metni link olarak kullanabilmek için. Örneğin adres satırında deneme_deneme yazdığında senin projenin açılmasını sağlayabilirsin.
Öncelikle klasör adında Türkçe karakter olmasın. Sonrasında da localhost/klasor_adi şeklinde açabilirsin.

VirtualHost yaratmak şart değil. VirtualHost amacı bir metni link olarak kullanabilmek için. Örneğin adres satırında deneme_deneme yazdığında senin projenin açılmasını sağlayabilirsin.

Çözüm

Virtualhost yaratmak şart değil. Virtualhost amacı bir metni link olarak kullanabilmek için. Örneğin adres satırında deneme_deneme yazdığında senin projenin açılmasını sağlayabilirsin.

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım. Klasörü localhost üzeriden açamadım ama diğer şekil localhost/klasöradı yazaraktan açtım.

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım. Klasörü localhost üzeriden açamadım ama diğer şekil localhost/klasöradı yazaraktan açtım.
Virtualhost ekleme işlemini anlatan bir rehber hazırladım. Ona da buradan bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı