Yaptım fakat olmadı yine o DLL eksik dedi. O DLL'yi internetten indirdim, attım. 0x000007b diye bir hata veriyor. Onu da ne yaptıysam olmadı. En azından bir format atayım SysWOW64 ile sys32'yi DLL doldurdum. Onlar düzelmiş olur tekrar yeni hataları buraya yazarım. Yardımların için teşekkür ederim.
windows 7 için yaptığım güncelleştirmeler sonucu oyun artık dll hatası vermiyor fakat oyuna steam üzerinden oyna dedikten sonra oyunun sinema gösterim video kısmı açılıyor oyuna geçmeden çalışmayı durdu hatası alıyorum oyun kapanıyor.Bunun nedenini veya sorunun kaynağını nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz 1 haftadır bununla uğraşıyorum 4-5gün windows 7 sp1 güncelleme derdiyle uğraştım onu çözdüm dll hatalarıyla 3 gün uğraştım onlarıda çözdüm fakat neden çalışmayı durdurdu hatası veriyor anlam veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.Oyunun adı steam üzerinden açılıyor "War Planet Online" .Oyun windows 10 yüklediğimde sorunsuz açıyordu fakat ekran kartı driverıyla sorun yaşadığımdan dolayı windows 10 çöktü windows 7ye döndüm mecbur sorunu bi çözemedim