War Thunder 12 GB güncelleme

Jumbo123

Hectopat
Daha fazla  
War Thunder oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Neredeyse 13GB'lık bu güncellemede sizce 13GB'lık bir değişim oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun güncellemeleri dosya içindeki 5-6 veriyi değiştirmek yerine, direkt o dosyayı tekrardan indirebilir. Boyutunun büyük ya da küçük olması güncellemenin iyi ya da kötü olacağını belli etmez.
Yeni gelen güncelleme notlarına bağlantıdan göz atabilirsiniz.
Oyunun oynanış detaylarını bilmiyorum. Ama oyun motorunun sürümünü güncellemişler. DLSS desteklemeye başladığı için, eğer DLSS destekleyen bir ekran kartınız varsa performansınız artıyor. Ayrıca ışıklandırma ve efektlerde geliştirmeler var.

War Thunder oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Neredeyse 13GB'lık bu güncellemede sizce 13GB'lık bir değişim oldu mu?
Ben de War Thunder oyuncusuyum. 13 mbps download ile nasıl indireceğimi düşünüyordum. Büyük bir değişim olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen model texturelerinde oynama yapılmıştır. (Textureye bir nokta eklenmesi bile dosyanın yeniden indirilmesini sağlar) Güncelleme notlarını bulup mesaja ekleyeceğim.

Düzenleme: Yalnızca bugfix yapılmış. Bu kadar dosya indirtmesi imkansız. Geçen Steam'de yaşadım. Modlarım olmasına rağmen yok gibi gözüküyordu ve mecburen sildim. War Thunder'de de oyunun bir bölümü silinmiş olabilir ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı