War Thunder başlangıç için hangi ülke seçilmeli?

  • Konuyu başlatan ExoJQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 14B

ExoJQ

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2020
Mesajlar
76
Öncelikle merhaba. Tekrardan War Thunder'a başlamayı düşünüyorum fakat hangi ülkeyi seçerek başlasam karar veremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
 
Öncelikle merhaba. Tekrardan War Thunder'a başlamayı düşünüyorum fakat hangi ülkeyi seçerek başlasam karar veremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Ben de başlayalı 2-3 ay oldu ama hala öğrendim diyemem. Alman Fw190A1 açtım en son. Onla oynuyom. Bildiğim kadarıyla hangi tür uçakla oynayacağında önemli. Alman avcı uçakları diğer ülkelerin avcu uçaklarından iyi diye biliyorum. Japon uçakları kağıttan yapılmadır çok çabuk yanabilirler ancak çokta küçüktürler. Ustalaşırsan o kadar küçük bir uçağı kimse vuramaz aynı zamanda japon uçakları takip konusunda en iyisidir manevra kabiliyetleri yüksektir. Rus uçaklarıyla oynayacaksan Yak serisi iyi diye biliyorum onu kullanabilirsin.
 
Uçak olarak Alman ve Sovyet uçakları harika. Amerikan ve İngiliz uçakları kötü değil ama daha biraz daha deneyim istiyor. İlk seviyelerde Alman ve Sovyetler 20mm top yükleyebiliyor, diğer devletlerde daha sonraki seviyelerde top var. Diğer devletlerin yükseklere tırmanması zor, manevra kabiliyetleri diğerlerine göre biraz geride kalıyor ama yine alçaktaki hedefin arkasına takılmayı biliyorsanız kullanabilirsiniz. Japon uçakları kağıt gibi.

Tanklarda Sovyet tanklarını öneririm. Genel olarak Sovyetlerin mühimmatlarında patlayıcı etkisi biraz daha fazla. Temel mühimmatlar bile diğerlerine göre daha çok hasar verme şansına sahip. Upgrade edip zırh delici almanıza yada HEAT kullanmanıza gerek yok.
 

Geri
Yukarı