Doğrudur var fakat 17gb etkisi olamaz diye düşünüyorum.Bilmem ki ekstra grafik dosyaları olabilir daha gerçekçi olması açısından. Çünkü eskiden öyle bir indirme tuşu görmüşdüm yüksek grafik dosyaları indir benzeri.
Hocam Steam'da oyunun GB tından biraz daha fazla yer açılıyor çünkü oyun içi falan güncelleme yaptığında sığmazı için 5 yıl önce ki bir yazıya baktığımda oyun güncelleme almış ve 12.8 GB olduğu yazıyordu bu yazıdan sonra ki yıllarda yüzlerce güncelleme almıştır oyun büyük ihtimal oyun içi güncellemede yapar.
Oyunun kendi sitesinden indirince Client'te ekstra indirmeler de yapıyor diye biliyorum yanlış bilgi vermeyeyim belki ondan dolayı Steam'de fazladır
hocam fark minumum pakette sınırlı tanklara sahip oluyosun ama oyunun tam sürümünde bütün tanklar açık ve inceleyebiliyosunOyun kaç GB bilen yok mu? Bir yerde 12, bir yerde 30 yazıyor. Ben şu an 12 GB indiriyorum oyunun sitesinden, Steam'de 30GB. Ne farkı var?
hayır hocam gajin ve steam hesbınızı bağlayarak yapabilirsinizDoğrudur var fakat 17gb etkisi olamaz diye düşünüyorum.
Demekki 17 GB güncelleme gelmiş...Helal olsun. Bir gün daha bekleyeceğim inmesi için
Ama steam'de ultra grafik indirme seçeneği yok.
İndirilen dosyaları steamapps ile Steam'e aktarabilir miyim acaba?
hayıt hocam o tankların çeşitliği ile alakalıBilmem ki ekstra grafik dosyaları olabilir daha gerçekçi olması açısından. Çünkü eskiden öyle bir indirme tuşu görmüşdüm yüksek grafik dosyaları indir benzeri.
"Geç gelen adalet, adalet değildir ama 4.5 sene sonra verilen cevap, CEVAPTIR" demek istiyorum şu an.hocam fark minumum pakette sınırlı tanklara sahip oluyosun ama oyunun tam sürümünde bütün tanklar açık ve inceleyebiliyosun
hayır hocam gajin ve steam hesbınızı bağlayarak yapabilirsiniz
hayıt hocam o tankların çeşitliği ile alakalı
yani"Geç gelen adalet, adalet değildir ama 4.5 sene sonra verilen cevap, CEVAPTIR" demek istiyorum şu an.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.