Şu an Amerika'nın ağacını kasıyorum buradan devam mı edeyim yoksa değiştireyim mi?Hocam oyun biraz zaman isteyen oyun öncelikle premium hesabınızın olması şart yoksa en üst seviye jet için 2 veya 1 yıl aralıksız oynamanız lazım. Özel sunucularda hesabınızı kasabilirsiniz ve sürekli yeni uçakları deneme bölümünden deneyin bu da hangi uçağa yönelmeniz gerektiği gösterir.
Hocam war thunder rus oyunu. Ruslarda kasılmanız daha hızlı olur diye biliyorum tanklardan, ama su 27 gibi uçaklar kullanmak istiyorsanız olur.Şu an Amerika'nın ağacını kasıyorum buradan devam mı edeyim yoksa değiştireyim mi?
Dostlar oyuna yeni başladım 30 saatim var şu anda. Ama pervaneli uçaklar çok sıkıcı. Jetleri en hızlı nasıl açabilirim acaba?
Biraz daha oynayacağım şu an çok hoşuma gidiyor ama tier 3 bile açamadım uçaklarda daha hızlı ilerlemenin yolu yok mu? Taktik falan yaparak.Maalesef premium hesap ve premium uçak olmadan hızlıca açamazsınız. En kötü premium hesap alsanız bombardıman uçağı ile simulasyon maçlarında düzgün XP kasabilirsiniz.
Biraz daha oynayacağım şu an çok hoşuma gidiyor ama tier 3 bile açamadım uçaklarda daha hızlı ilerlemenin yolu yok mu? Taktik falan yaparak.
Dostlar oyuna yeni başladım 30 saatim var şu anda. Ama pervaneli uçaklar çok sıkıcı. Jetleri en hızlı nasıl açabilirim acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.