Oyuna birkaç senemi gömmüş biri olarak ikisiyle de zorlanacağını düşünüyorum. Özellikle pervaneli uçaklara alıştıysan jet motorlular çok daha farklı gelecektir, işin içine güdümlü silahlar girince bambaşka bir seviye oluyor. Bahsettiğin uçaklar çok üst seviye, illa jet oynamak istiyorsan daha aşağılardan başlamanı öneririm. F-86 veya F-5C daha uygun olacaktır. İdeal olansa premium bir pervaneliyle jet uçakları açıp F-80 gibi bir uçağa tılsım basarak devam etmen olur ama herkesin o kadar vakti yok, anlıyorum tabii.
Üs bombalayarak oynamadığım için kendi deneyimimi paylaşamam ama gördüğüm kadarıyla herkes aynı şeyi yaptığı için takım içi rekabet oluyor, yani verimsiz ve bence eğlencesiz bir yöntem. Ben Amerikan ağacını açarken en etkili 3 uçağım şunlardı:
Eki Görüntüle 2323141
Uzun süredir oynamıyorum ama ağacın durumu da şöyle:
Eki Görüntüle 2323142
İngilizce biliyorsan YouTube'da defyn kanalını tavsiye ederim, hem uçaklara özel videolar çekiyor hem de genel bilgi veriyor. Merak ettiğin uçağın adının yanına kanalın adını yazıp ara, mutlaka videosunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.