War Thunder gümüş aslan mantığı nedir?

THEmito

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna başlayalı çok bir şey olmadı, 192K gümüş aslanım var. Uçak araştırması yapıyorum 192K olmasına rağmen olmuyor, hani zamanla da olmuyor. Bu gümüş aslan mantığını anlatabilir misiniz rica etsem?

Oyuna başlayalı çok bir şey olmadı, 192K gümüş aslanım var. Uçak araştırması yapıyorum 192K olmasına rağmen olmuyor, hani zamanla da olmuyor. Bu gümüş aslan mantığını anlatabilir misiniz rica etsem?

Kanka şimdi oyundaki tanklara göre deyişiyor aldığın gumuş premium tankların ya da yüksek seviye tanklar daha fazla gümüş aslan veriyor yanlış bilmiyorsam tank patlatma başına veriyor ayrietden premium hesap alıp daha klay araç araştırabilirsin

Kanka şimdi oyundaki tanklara göre deyişiyor aldığın gumuş premium tankların ya da yüksek seviye tanklar daha fazla gümüş aslan veriyor yanlış bilmiyorsam tank patlatma başına veriyor ayrietden premium hesap alıp daha klay araç araştırabilirsin (düzeltme)

Uçaklar içinde geçerli aynı şey direk premium bı jet alıp o jetin seviyesine kadar kasabilirsin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı