War Thunder lazer ikaz sistemi nedir?

nauzun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
9.3 br bir tankım var ve oyun içerisinde lazer uyarısı dedikten sonra tek vuruşta düşüyorum sürekli. Bu sistem hakkında bilgisi olan varsa bana bir yardımcı olabilir mi?
Şu an kullandığım serinin fotoğrafı aşağıdaki gibidir.

1729434083298.png

SU25 - A10 gibi uçakların alzer podlarının hedefi olursunuz onun ikazı

Ama bu lazer uyarısı esnasında vuran sürekli tank oluyor yani demek istediğim lazer uyarısı geliyor 2 saniye sonra tank vuruyor istisnasız sürekli böyle oldu peki tanklarda buna benzer bir sistem var mı?

Bahsettiğim konu aslına bakarsan bu şekilde lazer uyarısı diyor sonra nokta atışı hasar yiyorum.

1729434514834.png

Dosya Ekleri

• 1729434509441.png
    1729434509441.png
    321,6 KB · Görüntüleme: 18
Ama bu lazer uyarısı esnasında vuran sürekli tank oluyor yani demek istediğim lazer uyarısı geliyor 2 saniye sonra tank vuruyor istisnasız sürekli böyle oldu peki tanklarda buna benzer bir sistem var mı?

Bahsettiğim konu aslına bakarsan bu şekilde lazer uyarısı diyor sonra nokta atışı hasar yiyorum.

Eki Görüntüle 2333795

Birçok tankta lazer ölçüm vardır size lazer tuttuğu vakit hem mesafeyi ölçer hem de topu ona gore ayarlar size lazer tutuldugu vakit bu sistem sizi bildirir eğer hizliysaniz az da olsa hayat kurtarabilir.

Arkadaşlar merhaba.
9.3 br bir tankım var ve oyun içerisinde lazer uyarısı dedikten sonra tek vuruşta düşüyorum sürekli. Bu sistem hakkında bilgisi olan varsa bana bir yardımcı olabilir mi?
Şu an kullandığım serinin fotoğrafı aşağıdaki gibidir.

Eki Görüntüle 2333785
alzer podlarının hedefi olursunuz onun uyarısı knk o

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı