War Thunder hangi ülke kasılır?

Nasıl yani? Oyunun en OP uçağı sadece Almanya ve Rusya'da var.
İleridede bu hatlara Eurofighter, F-35 ekleneceğini düşünürsek neden kasılmasın?
Sadece Mig 29 için ağaç kasılmaz, ayrıca oyunun en OP uçağı da değil. Eurofighter ve F35 tarzı uçakların gelmesi için seneler var daha.
 
Oyunun en OP uçağı nedir peki hocam?
İleriye dönük diye belirtmiş başlıkta.
İleriye dönük konuşursak Amerika dışında bir ağaç kasılmaz. Şu an F16C denebilir. AIM 7M'lere ayrı uçuş karakteristiği eklendiğinde yenilmez olacak. AIM 9M'den kurtulmanın bir yolu olmadığı için her füze kill demek.
 
İleriye dönük konuşursak Amerika dışında bir ağaç kasılmaz. Şu an F16C denebilir. AIM 7M'lere ayrı uçuş karakteristiği eklendiğinde yenilmez olacak. AIM 9M'den kurtulmanın bir yolu olmadığı için her füze kill demek.

AIM-7M'lerden kurtulmak için yere yakın uçmak gayet yeterli hocam. Son güncelleme ile MIG-29'a gelen ısı güdümlü füze 40G çekiyor. Dogfight'ı söylemiyorum zaten.
Dediğinizde haklısınız ileriye dönük baktığımızda Amerika hem çeşitlilik hem kabiliyet açısından daha avantajlı ancak Almanya'ya eklenecek olan Eurofighter Tranche 4 ile dengelerin yeniden kurulacağını düşünüyorum.Fikrinize saygı duyuyorum 👍🏻
 
Aım-7M'lerden kurtulmak için yere yakın uçmak gayet yeterli hocam. Son güncelleme ile MIG-29'a gelen ısı güdümlü füze 40G çekiyor. Dogfight'ı söylemiyorum zaten.
Dediğinizde haklısınız ileriye dönük baktığımızda Amerika hem çeşitlilik hem kabiliyet açısından daha avantajlı ancak Almanya'ya eklenecek olan Eurofighter tranche 4 ile dengelerin yeniden kurulacağını düşünüyorum. Fikrinize saygı duyuyorum 👍🏻

Her türlü radar güdümlü füzeden yere yakın uçarak kaçılabilir zaten, onda sorun yok. R73 geleli bayağı oldu fakat flare dayanımı çok düşük, 2-3 flare atınca hiçbir işe yaramayan bir füzeye dönüşüyor. 40 G yazsa da 180 derece dönüşler bile yapabiliyor HMD ile birlikte. Son olarak da dediğim gibi Eurofighter gibi uçakların gelmesine daha vakit var. Şu an en beklenen uçaklar F15 ve Mig 25'in ilk sürümleri.
 
Peki Simulator savaşlarında bombardıman uçağıyla oynarken yuvarlakla işaretli üsleri mi vurmak yoksa direkt düşman havaalanına bombaları bırakmak mı karlı oluyor hangisini yapmalıyız?
 

Geri
Yukarı