War Thunder havacı olmak için ne yapmak gerekir?

bagelbeast

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4060 + Ryzen 5 5600
Selamlar War Thunder'e yeni başladım ve havacı olmak istiyorum pek bir bilgim yok ama eurofıghterı ve Almanya'yı sevdiğimden Almanya'yı kasıyorum. Şimdilik oyunda hangi ülkeyi seçmeliyim ve iyi uçak kullanmak için neyi bilmeliyim? Bir tür rehbere ihtiyacım var bir de premium hesap olmadan hiç oynanmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanya kasma onun yerine Amerika, Rusya, İsveç kasabilirsin. İyi oynamak için rush atma. Oynadığın uçağı ve karşı düşman uçakları tanı. Bu dediğimi yaparsan rahatlıkla kill alıp ağaç kasabilirsin. Pre araç veya pre hesap alman daha kolay kasmanı sağlar tavsiyem bunları alıp kasman.

Almanya kasma onun yerine Amerika, Rusya, İsveç kasabilirsin. İyi oynamak için rush atma. Oynadığın uçağı ve karşı düşman uçakları tanı. Bu dediğimi yaparsan rahatlıkla kill alıp ağaç kasabilirsin. Pre araç veya pre hesap alman daha kolay kasmanı sağlar tavsiyem bunları alıp kasman.
amerika zor diyorlar

Kim diyor onu Amerika uçakları yeni başlayanlar için mükemmel hocam Rusya zor olabilir bunun nedeni uçaklardaki mermi sayısının az olması.

Vallahi internette gördüm de ondan dedım ilerleyen vakitlerde Amerika için F 35 veya F22 görebilir miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı