War Thunder hesap için ülke önerisi

Yanlış düşünüyorsun, oyunun mantığı bu zaten. Her tank aynı değildir, dönemlerine göre ayarlanmış sistem. Bir tank diğerine göre daha üstün olacak tabii ki. Aynı yılda, atıyorum 1940'da üretilen bir ABD ve alman tankı birbirlerinin istihbaratıyla diğerine göre daha güçlü üretilecek. Oyunu doğru düzgün oynamak istiyorsan %90'ı bilgidir. Hangi tank karşına gelirse, teker teker her şeyi, neresine atış yapacağını, kaçıp kaçmayacağını, delip delemeyeceğini bilmen gerekiyor. %10'luk dilim de senin görüşün ve bileğin. Delinip delinmemesinin oyunla alakası yok, ya atış yapacağın yeri bilmiyorsundur, ya kendi topuna göre hareket etmiyorsundur. Gerçek sistemler olduğu için oyuna kızman mantıksız. Gidip rheinmetall'e neden general Dynamics'den daha iyi tanklar ürettiğini sorgulamak gibi bir şey senin düşüncen. Hasar sistemine göre oynamak istiyorsan gidip wot oynayabilirsin.

Dostum birden fazla yaklaşık 5 adet Online oyun oynuyorum buna istinaden bilgi kalıcı olmuyor ilk sürümlerinden beri ara sıra oynarım bilgi gerçekten özellikle Wot'ta daha önemli ama öyle durumlar çıkıyor dengesizlik bilginin önüne çıkıyor 2012 yılında bu dengesizlikler en azından bilindik tanklarda yoktu bende fazla vakit ayıramayacağıma karar verdim aslında.
@HellStalkeR

Tank mühendisi diyerek kimi kastettiğini bildiğim için yaşının maksimum 14 olduğunu düşünüyorum ve seninle diyaloğa bile girmek istemiyorum.
''Yaşının maksimum'' böyle bir cümle kuran birisi için bende kesinlikle tartışmaya girmeyi düşünmüyorum :) sanırım 10-18 yaşları arasında aşırı bu tarz baskılara maruz kaldın çünkü 14 yaşın aşağılık bir yaş olduğunu düşünmene neden olmuş üyelik tarihimden pay biçerek yaşı biraz arttırabilirdin ve anladığım kadarıyla gerçek dışı söylemler ile ego tatmin ederek kendini iyi hissetmek istiyorsun mantıklı iyi bir yöntem ancak her zaman işe yaramaz.
 
Beyler War Thunder oynuyorum fakat oyunun eşleştirme sistemi berbat. Farklı bir hesap kasmak istiyorum. Hangi ülkeyi önerirsiniz? İtalya'nın ufak tankları ile amerikan tankları arasında kaldım.
Ben almanyayı bırakıp amerikaya başlıyacağım seviye 3 ten sonra güzelleşiyorlar galiba
 
Ben almanyayı bırakıp amerikaya başlıyacağım seviye 3 ten sonra güzelleşiyorlar galiba
Güzelleşene kadar can çekişiyorsunuz ama. Güzelleşiyor mu ondan da emin değilim. 2-3-4 ranklarda Alman ve Rus üstünlüğü var gibi geliyor bana hep. Şu an mesela Amerikan uçak ağacında 4. ranktayım, ittire kaktıra ilerleniyor biraz. Tabi, ben avcı değil de çift motorlu uçakların olduğu dallardan ilerlemeye çalışıyorum en kısa sürede ilerlemek için, onun da etkisi vardır.
 

Geri
Yukarı