War Thunder "mission abort requested by anti cheat system" hatası nedir?

İşletim sistemi
Windows 10

ardakurkcu06

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4 RAM
Ekran kartı
RX6600 XFX
Anakart
B460M-A
İşlemci
i7 10700F
War thunderda her maç başladıktan 3-4 dakika sonra "mission abort requested by anti cheat System" hatasını alıyorum oyundaki yeni Event'i yapmaya çalışıyorum ama her maç mission score alamadan bu hata yüzünden oyundan Kick yiyorum ve tanklarım 5 dakika ceza alıyor... Önceden ara sıra oluyordu çok takmıyordum ama şimdi girdiğim her maçta bu hatayı alıyorum ve canımı çok sıkıyor, birçok yöntem denedim ve hiçbiri olmadı yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum.

wt error.jpg

Oyun klasöründeki.
EasyAntiCheat_Setup.exe aracından repair service yapın. Düzelmezse antivirüsü kapatıp deneyin ve dosya doğrulaması yapın.

Hocam oyun eskiden Easy Anti-Cheat kullanıyordu ama şimdi BattlEye'a geçtiler ve dediğin dosyalar maalesef oyunun klasörünün içinde yok. Defender kapalıda deniyorum ama olmuyor...

Hocam oyun eskiden Easy Anti-Cheat kullanıyordu ama şimdi BattlEye'a geçtiler ve dediğin dosyalar maalesef oyunun klasörünün içinde yok. Defender kapalıda deniyorum ama olmuyor...
War Thunder hala EAC kullanıyor, dosyaların eksik olduğu için kick yiyorsun. Steam'den dosya doğrulama yapıp klasörü geri getir, sonra içindeki setup'tan Repair yap düzelir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    89 KB · Görüntüleme: 1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı