T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Bugün itibari ile War Thunder Mobile beta testi başladı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun açıklamasındaki linkten oyunu apk olarak indirebilirsiniz. Orta sınıf cihazınız var ise oynamanızı öneririm, aksi takdirde çamur gibi grafiklere katlanmanız gerekir.
Bugün itibari ile War Thunder Mobile beta testi başladı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun açıklamasındaki linkten oyunu apk olarak indirebilirsiniz. Orta sınıf cihazınız var ise oynamanızı öneririm, aksi takdirde çamur gibi grafiklere katlanmanız gerekir.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.447 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2023 #2 Muhtemelen Redmi 9C ile çamur grafiklerle oynayacağım. Gerçi PC'de de pek farklı değil, Low'da oynuyorum.
Muhtemelen Redmi 9C ile çamur grafiklerle oynayacağım. Gerçi PC'de de pek farklı değil, Low'da oynuyorum.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 4 Mayıs 2023 #3 PC ve konsol versiyonunun Türkçesi tam çevrilmemiş ama Mobile sürümünün Alpha'sı tamamen Türkçe. Ödül falan vermezse oynamam pek.
PC ve konsol versiyonunun Türkçesi tam çevrilmemiş ama Mobile sürümünün Alpha'sı tamamen Türkçe. Ödül falan vermezse oynamam pek.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #4 AXCHNEER dedi: PC ve konsol versiyonunun Türkçesi tam çevrilmemiş ama Mobile sürümünün Alpha'sı tamamen Türkçe. Ödül falan vermezse oynamam pek. Genişletmek için tıkla... Haftalık giriş ödülü veriyordu oyun, ilerleyen zamanla bir şeyler eklerler rekabet için. Turgineer dedi: Muhtemelen Redmi 9C ile çamur grafiklerle oynayacağım. Gerçi PC'de de pek farklı değil, Low'da oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Dandik A70 ile orta ayarlarda 30 FPS alıyorum, eski cihazlarla oynanacak oyun değil.
AXCHNEER dedi: PC ve konsol versiyonunun Türkçesi tam çevrilmemiş ama Mobile sürümünün Alpha'sı tamamen Türkçe. Ödül falan vermezse oynamam pek. Genişletmek için tıkla... Haftalık giriş ödülü veriyordu oyun, ilerleyen zamanla bir şeyler eklerler rekabet için. Turgineer dedi: Muhtemelen Redmi 9C ile çamur grafiklerle oynayacağım. Gerçi PC'de de pek farklı değil, Low'da oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Dandik A70 ile orta ayarlarda 30 FPS alıyorum, eski cihazlarla oynanacak oyun değil.
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #5 Ben böyle PC'de güzel olan oyunların mobil versiyonlarını sevemiyorum ya.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #6 jhonnydepp dedi: Ben böyle PC'de güzel olan oyunların mobil versiyonlarını sevemiyorum ya. Genişletmek için tıkla... Mobil platform sonuçta, beklentinin olmaması dâhâ iyi olur.
jhonnydepp dedi: Ben böyle PC'de güzel olan oyunların mobil versiyonlarını sevemiyorum ya. Genişletmek için tıkla... Mobil platform sonuçta, beklentinin olmaması dâhâ iyi olur.
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #7 T21 dedi: Mobil platform sonuçta, beklentinin olmaması dâhâ iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yani evet ama genel olarak böyle.
T21 dedi: Mobil platform sonuçta, beklentinin olmaması dâhâ iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yani evet ama genel olarak böyle.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.447 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2023 #8 T21 dedi: Dandik A70 ile orta ayarlarda 30 FPS alıyorum, eski cihazlarla oynanacak oyun değil. Genişletmek için tıkla... Yüklemeye çalışırken APK hata veriyor. Düşük donanımım olsa bile denemeyi seviyorum. Son düzenleme: 4 Mayıs 2023
T21 dedi: Dandik A70 ile orta ayarlarda 30 FPS alıyorum, eski cihazlarla oynanacak oyun değil. Genişletmek için tıkla... Yüklemeye çalışırken APK hata veriyor. Düşük donanımım olsa bile denemeyi seviyorum.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 4 Mayıs 2023 #9 T21 dedi: Haftalık giriş ödülü veriyordu oyun, ilerleyen zamanla bir şeyler eklerler rekabet için. Dandik A70 ile orta ayarlarda 30 FPS alıyorum, eski cihazlarla oynanacak oyun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bi 30fps alıyorsunuz ona göre bende indireceğim. Akıcı mı, yoksa bol droplu mu?
T21 dedi: Haftalık giriş ödülü veriyordu oyun, ilerleyen zamanla bir şeyler eklerler rekabet için. Dandik A70 ile orta ayarlarda 30 FPS alıyorum, eski cihazlarla oynanacak oyun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bi 30fps alıyorsunuz ona göre bende indireceğim. Akıcı mı, yoksa bol droplu mu?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #10 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam nasıl bi 30fps alıyorsunuz ona göre bende indireceğim. Akıcı mı, yoksa bol droplu mu? Genişletmek için tıkla... Akıcı ama cihaz ısınıyor.
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam nasıl bi 30fps alıyorsunuz ona göre bende indireceğim. Akıcı mı, yoksa bol droplu mu? Genişletmek için tıkla... Akıcı ama cihaz ısınıyor.