War Thunder nasıldır?

Bgrgunner

Kilopat
Katılım
7 Ağustos 2014
Mesajlar
420
Çözümler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
144Hz FHD IPS-Type Display, 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz, GeForce RTX 3050, 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home
Cinsiyet
Erkek
Steam'de gördüm. Nasıl oyundur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rakibi World of Warplanes' ten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Eğer uçakları seviyorsan kesinlikle oynamalısın.
 
Bence de uçak savaşları çok iyi
 
Ben de oynamaktayım. Türkiye'de öyle çok büyük haber olmadı, yani çok kişi tarafından bilinmiyor. Ancak piyasadaki bütün ilgili oyunlardan daha iyi (WoT, WorldOfWarplanes) Ancak oyun biraz Rus Milliyetçisi :D Kendi uçaklarını biraz daha güçlendirmiş bulunmaktalar. Eğer oynayacak isen ve hangi ülke ile başlayacağına karar veremiyorsan:
İngiltere: En kolay kasılan yerdir. Parasını falan bol bol verir. İlk başlangıç için idealdir. Rahattır.
SSCB: Uçakları kütük gibidir. Düzgünce döndürmesi ömür alır. Ancak vurdumuda affetmez, çok güçlü silahları vardır.
Nazi Almanyası: Uçaklarının kanatları kolay kırılmaktadır. Gene de iyi uçakları vardır. Çoğu kişinin gönlünde BF109 taht kurmuştur.
Japonya: Uçakları çok rahat döner. Ama mermileri azdır. En iyi bombardıman uçakları onlarındır. İlk tier'deki uçakları pek iyi değildir.
ABD: Pek bir şey diyemeyeceğim. Pek kullanmadığım için tam bilmiyorum. Memnun olanlarda var, olmayanlar da :)
 
Aynı şekilde bende oynuyorum, hayatımda gördüğüm en iyi kokpit görüntüsü var. Bazenleri uçak dönerken falan pilot gözüküyor ve her şeyi modellemişler, göstergeler harika. Zaten ücretsiz beğenmez isen silebilirsin.
 
War Thunder şuana kadar oynadığım en gerçekçi uçak savaş oyunu hem sarıyor hemde gayet güzel atmosferli bir oyun.Bazen savaymayı bırakıp manzaranın keyfini çıkarmak bile insana huzur veriyor.
 
Gerçekten çok iyi bir oyun. Hiç düşünmeden indir kesinlikle pişman olmazsın. Çok iyi grafikleri ve çok detaylı kokpit grafikleri var.
Uzun zamandır oynayamıyordum bilgisayarım eskiydi. Yeni bilgisayar aldım sayende aklıma geldi. Hemen tekrar indirip oynamam gerek. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı