War Thunder Oynanılır mı?

Üf o neymiş ya. Vazgeçtim. Yani bu bildiğin en pahalı şeyi hilesiz alabilmeye çalışmak gibi bir şey. Çok teşekkür ederim. Tekrar soruyorum ama başka oyun önerin var mıdır? Bu tarzda veya biraz daha farklı da olabilir.

MOBA tarzını seviyorsan Smite 2'ye bir şans verebilirsin Tanrı'lar Ve Mitolejiler ilgini çekebilir.

Buna örnek olarak Rainbow 6 var. Bedava olan başka oyun aklımda yok şu an. Sever misin ya da fiyatına değer mi bilmiyorum ama Battlefield 6 da var.
BF serisinden sadece BF1 oynadım iyiydi aslında. Lakin BF 6'nın aktif oyuncu istatistikleri çok düştü. Yani elbette CS kadar başarılı olmasını beklemiyorum aktif oyuncu sayısında yanlış anlaşılmayayım lakin "diğer BF oyunlarına göre pek fark mı yok acaba?" diye düşünmedim değil.

Bu tarz oynayıp hevesini alabileceğin Battlefield serisi var ayrıca oynadığın ve beğendiğin tüm oyunları yazarsan ona göre bir liste çıkarabilirim.
Tamamdır hocam teşekkürler şimdiden.

Bu zamana kadar oynadığım tüm rekabetçi oyunlar
CS2 (700 saat ve hala aktif oynuyorum)
Valorant (480 saat ve saldım)
Fortnite (460 saat ve saldım)
Overwacth 2 (6 saat oynadım beğendim ilerde ne olur bilemem ama Hero Shooter neredeyse hiç sevmem aralarında en sadesi olduğu için idare edebiliyorum gene)

Aklımda Insurgency Sandstorm, Squad, Arma 3 ve Arme Reforger var. He birde Epic Games'in ücretsiz dağıttığı Hell Leet Lose diye oyun vardı.

560 saat f2p oynadım. Oynanmaz başlama hiç.
Sağ olasın hocam.

MOBA tarzını seviyorsan Smite 2'ye bir şans verebilirsin Tanrı'lar Ve Mitolejiler ilgini çekebilir.
MOBA hiç oynamak istemedim özellikle LoL hatta Dota 2. Kitlesi veya öğrenmesi daha kolay diyorsan bakabilirim gene de Smite 2 ama onun da kitlesi baya azalmıştı herhalde. Bot falan atar mı ilerleyen maçlarda? Yoksa diğer popüler rekabetçi oyunlar gibi 3-4 maç bot sonraki maçlar hep gerçek oyuncularla oynatıyor mu?

Bu arada Mitoloji ve Tanrılar ilgimi çekiyor onu da ekleyeyim ama oyun açısından üsteki mesajlarda dediğim gibi o sorunların olmaması iyi olur.

Son düzenleme:
War Thunder'a bende baktım ama maalesef paytowin zaten ülkemizin ekonomisi iyi değil, birde o oyuna para yetiştirmeyelim. Sene 2526 olmuş hala paytowin oyunlar var.

War Thunder'a bende baktım ama maalesef paytowin zaten ülkemizin ekonomisi iyi değil, birde o oyuna para yetiştirmeyelim. Sene 2526 olmuş hala paytowin oyunlar var.
1453'te oyunlar ne kadar güzeldi ya :D Bir oyun vardı gemileri yürütebiliyordun. Ah eski yüzyıllar 😂 Şaka bir yana cidden öyle. Satılabilir bir şey olsa hadi yine belki de ben Valorant'a verdiğim 3000TL hala içime oturuyor. Oyunu bırakalı 1,5 yıl olsa da.

1453'te oyunlar ne kadar güzeldi ya :D Bir oyun vardı gemileri yürütebiliyordun. Ah eski yüzyıllar 😂 Şaka bir yana cidden öyle. Satılabilir bir şey olsa hadi yine belki de ben Valorant'a verdiğim 3000TL hala içime oturuyor. Oyunu bırakalı 1,5 yıl olsa da.
Birde 1453'te erkek erkeğe kaslarımızı göstererek savaşıyorduk be kardeşim. Şimdi uçaklar icat edildi, elin çelimsizi bize şekil yapıyor ya. :D

Valorant neyse onlar kozmetik içerik bir şey demiyorum. Şahsen ben onları satın almam hiç değilse seni güçlendirmiyorlar.

LoL gibi olsunlar oynadıkça kostüm mostüm versin. :D

Birde 1453'te erkek erkeğe kaslarımızı göstererek savaşıyorduk be kardeşim. Şimdi uçaklar icat edildi, elin çelimsizi bize şekil yapıyor ya. :D

Valorant neyse onlar kozmetik içerik bir şey demiyorum. Şahsen ben onları satın almam hiç değilse seni güçlendirmiyorlar.

LoL gibi olsunlar oynadıkça kostüm mostüm versin. :D
He vallah ya hiç sorma. Uzaktan nükleer atıp atıp kaçıyorlar. Bizim zamanımızda temas bağımlılığı vardı metalleri birbirimize sürtüyor ve kafalarımızı... Neyse😂

Orası da ayrı kozmetik olması ayrıca koyuyor insana. Warthunder'daki DLC içerikleri en azından kağıt üzerinde daha güçlü, farklı avantajlara sahip ögeler veriyor da onlarda fazla abartmış. Fiyatlar normal olsa ve yine p2w olsa şans verirdim. Lakin hem bu kadar pahalı hem aşırı p2w olunca ve bunu konudaki arkadaşlar sağ olsun doğrulayınca hiçten deneme isteğim bile kalmadı.

Hayatım boyunca tek oynamayacağım oyun LoL ve Dota 2'dir. Sağlam ekip bulmak CS2'dekinden bile daha şart. Hele ki Dota 2'deki bendende çimensiz elemanlar ve LoL'deki küfür bilimleri fakültesinden mezun olmuş çoban heriflerle uğraşmak istemem. Bir benzerlerini Valorant'ta görmüştüm :D

He vallah ya hiç sorma. Uzaktan nükleer atıp atıp kaçıyorlar. Bizim zamanımızda temas bağımlılığı vardı metalleri birbirimize sürtüyor ve kafalarımızı... Neyse😂

Orası da ayrı kozmetik olması ayrıca koyuyor insana. Warthunder'daki DLC içerikleri en azından kağıt üzerinde daha güçlü, farklı avantajlara sahip ögeler veriyor da onlarda fazla abartmış. Fiyatlar normal olsa ve yine p2w olsa şans verirdim. Lakin hem bu kadar pahalı hem aşırı p2w olunca ve bunu konudaki arkadaşlar sağ olsun doğrulayınca hiçten deneme isteğim bile kalmadı.

Hayatım boyunca tek oynamayacağım oyun LoL ve Dota 2'dir. Sağlam ekip bulmak CS2'dekinden bile daha şart. Hele ki Dota 2'deki bendende çimensiz elemanlar ve LoL'deki küfür bilimleri fakültesinden mezun olmuş çoban heriflerle uğraşmak istemem. Bir benzerlerini Valorant'ta görmüştüm :D
Ben Lolü tek başıma oynuyorum. Oyunda kafa dengi olduğum kişilerle takım olabiliyorum ama Türkiye Serverinde oynamak sıkıntı.

EU Westte daha rahatım.

Onda da fazla Dil yok bende sıkıntı oluyor. Birde adamlar doğru oynuyor her yerde görüş var. :D Bu yüzden de TR serverinde takılıyorum. Bizimkiler yanlış oynuyor, eğlendiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı