War Thunder P2W mi oldu?

O zaman Zula da P2W değil. Onda da para yatırmadan yavaş yavaş gelişebiliyorsun sonuçta. Para yatıran öne geçiyorsa P2W'dir.
Zula'da gelişmek çok zor. Ben 1 günde 2 tank açtım, 10 tane geliştirme yaptım. Oyun ücretsiz. Onların da para kazanması gerekiyor. Sadece birkaç premium araç ve kaplamalar var.

6.3-5.7-5.7 şeklinde tanklarla savaşa giriyorum. Karşıma 7 veya üstünde adam geliyor. Bu olmamalı mesela.
Premium araçlar daha güçlü.
Russian bias gerçek.
Zula'da gelişmek çok zor. Ben 1 günde 2 tank açtım, 10 tane geliştirme yaptım. Oyun ücretsiz. Onların da para kazanması gerekiyor. Sadece birkaç premium araç ve kaplamalar var.
😂😂😂
250 saatim var sovyet 6.3 maks. Almanlarda da 6.3 maks.
Jet almak çok zor istiyorum ama en az 200 saat oynamak lazım.

6.3-5.7-5.7 şeklinde tanklarla savaşa giriyorum. Karşıma 7 veya üstünde adam geliyor. Bu olmamalı mesela.
Russian bias gerçek.

😂😂😂
İstediğin kadar derdini anlat, fanboylar aksini iddia edecek :D

Russian bias gerçek.

😂😂😂
Jetleri parayla satın alabilirsin ama jete bindiğin zaman maçı kazanmıyorsun. P2W budur bana göre, ver parayı kazan maçı. War Thunder'da maçı kazandıran şey ise oyuncunun yeteniğidir. 650 saat oynadım hiç jet açamadım ama bir çok ülkede tier 4 araç açtım. Grind çok uzun sürüyor diye de bıraktım, orası doğru fakat yiğidi öldür hakkını yeme demişler. War Thunder'daki çoğu premium araç vasat, OP falan da değil. Bu yüzden P2W de değil.

Evet Premium araçlar genelde fantezi araçlar oluyor.
Jetleri parayla satın alabilirsin ama jete bindiğin zaman maçı kazanmıyorsun. P2W budur bana göre, ver parayı kazan maçı. War Thunder'da maçı kazandıran şey ise oyuncunun yeteniğidir. 650 saat oynadım hiç jet açamadım ama bir çok ülkede tier 4 araç açtım. Grind çok uzun sürüyor diye de bıraktım, orası doğru fakat yiğidi öldür hakkını yeme demişler. War Thunder'daki çoğu premium araç vasat, OP falan da değil. Bu yüzden P2W de değil.

Russian bias gerçek.

😂😂😂
100 saat oynaman yeterli ama sadece isveç uçak oynamalısın. Benim arkadaşım isveç oynayarak 100 saat te açtı ama 1 adet premium uçak ile yaptı. Diğer türlü çok zor oluyor, ilerleyen seviyelerde isveç uçakları çok güçsüz oluyor.

Oyunda P2W'lik bir durum yok çünkü BR sistemine göre eşleştiriliyor. Bu da demek oluyor ki mesela sen para verip 5.0 BR puanına sahip bir tank aldın diyelim karşına aynı BR puanına sahip kasılarak tank açan adamlar geliyor. İkinizinde tankının BR puanı aynı olduğundan P2W'lik bir durum oluşmuyor. Oyunu eskiden oynayan bayağı bir insan vardı. Ama şimdi azaldı bundatn dolayı eşleştirme sistem sapıtabiliyor arada. Ama ben hiç öyle karşıma çok güçlü tanklar uçaklar vs çıkmadı dediğim gibi aynı puana sahip araçlar eşleşiyor.

Tamamen p2W, şu anda bir sistemine göre eşleştirdiği doğrudur ama atıyorum, 5.0 Br'da oynuyorsunuz parasız olarak emek sarf edin. Açtığınız bir 5.0 tank Premium olan ve parayla aldığınız 5.0 bir tanktan çok daha kötü olabiliyor. Ayrıca eşleştirme sistemi de bir o kadar kötü. Eğer para yatıran bir oyuncu değilseniz 5.0 aracınız varsa 6.0'a atar ve doğal olarak ezilirsiniz. Uçakta da durum aynı, tankta da. Her yerde eski WT kalmadı. Rus araçları saçma derecede güçlü vs. Para yatırmayacaksan oynama derim, kanser olmak istemiyorsan.

Tamamen p2W, şu anda bir sistemine göre eşleştirdiği doğrudur ama atıyorum, 5.0 Br'da oynuyorsunuz parasız olarak emek sarf edin. Açtığınız bir 5.0 tank Premium olan ve parayla aldığınız 5.0 bir tanktan çok daha kötü olabiliyor. Ayrıca eşleştirme sistemi de bir o kadar kötü. Eğer para yatıran bir oyuncu değilseniz 5.0 aracınız varsa 6.0'a atar ve doğal olarak ezilirsiniz. Uçakta da durum aynı, tankta da. Her yerde eski WT kalmadı. Rus araçları saçma derecede güçlü vs. Para yatırmayacaksan oynama derim, kanser olmak istemiyorsan.
Tankta ve Rus ya ülkesinin avantajları hakkında söylediğiniz tamamen doğru ama uçakta öyle bir durum KESİNLİKLE yok. Bi xp55 var o da önleme uçağı olduğu için yüksek irtifa kazanabiliyor. Diğer önleme uçakları ile de o kadar çok irtifa kazanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı