War Thunder P2W mi?

II.Wilhelm

Hectopat
Katılım
11 Eylül 2020
Mesajlar
1.821
Çözümler
6
Yer
Almanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
König
War Thunder P2W mi? İnternetten baktığımda kimisi P2W demiş, kimisi değil demiş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Parayı yatıran kişi tankları uçakları daha hızlı açıyor. (Bu arada oyuna başlamadıysan benim tavsiyem başlama iğrenç bir eşleştirme sistemi var internetim hızlı diyorsan indirip deneyebilirsin ama yavaşsa bence hiç uğraşma çünkü 3-4 oyundan sonra sileceksin)
 
P2W değil. Evet araştırmalarda premium hesap artık şart hale geldi, fakat etkinliklerde parça, sandık, çıkartma biriktirip bunları markette satabiliyorsunuz. Kendi içerisinde dönen bir ekonomisi var. Ben birkaç yüz lira yatırayım direkt premium alayım derseniz P2W olur elbet. Örneğin crafting etkinliklerinde sürekli parçalar düşüyor, bir tanesi 0,10 GJN'den başlayıp 0,20-0,50 GJN'ye kadar satılıyor. 1 GJN = 1 $ olduğundan dolayı etkinliklerde sürekli maç atıp, düşen parçaları satarak yaklaşık 15-20 $ civarında bakiye biriktirebiliyorsunuz. Çok sıkı oyuncuysanız 30 $'a kadar biriktirirsiniz. Bunları sattığınızda GJN olarak döner, GJN ile de premium araç veya premium hesap satın alırsınız. Tamamen P2W demek yanlış olur. Parayı verenin daha yüksek hasar vermesi gibi bir durum sözkonusu değil çünkü.
 
War Thunder artık oynanmaz hale geldi. Boşuna zamanınızı harcamayın gerek araçların olduğundan fazla tamir masrafı gerek oyun kazandığınız halde komik rakamlarda gümüş aslan vermesi oyunda gold almak isterseniz verdiğiniz paraya yazık olur. Tamamen para vermeden oynanamaz bir oyun oldu. Kendimden biraz örnek vereyim TİER 4 ABD kasıyorum hava kuvvetleri bir basit eğlence veya gerçekçi giriyorum oyunu kaybedersem uçak tamir masrafı her şeyi silip süpürüyor. 15K param vardı en son 6.2K ya düştüm. Dahada oynamam bu oyunu.
 

Geri
Yukarı