War Thunder Pay to Win mi?

Avardenk

Decapat
War Thunder'a başladım ve oyun gerçekten çok can sıkıcı zira düşmana defalarca kez sıksam da genelede herkes bana tek atıyor atladığıkm bir şey mi var? Araştırmaları yapıyorum ama araştırmalar nasıl işliyor hiçbir fikrim yok sadece bir tank mı araştırıyoruz aynı anda? Araştırmanın ilerlemesi için o tankı mı kullanmamız gerekiyor?

Tankı araştırırken herhangi bir tank ile oynamanız yeterli fakat araştırdığınız tankın üzerine mousenizi getirdiğinizde size hangi tank ile oynarsanız daha hızlı araştıracağınızı söylüyor.
Tek atma konusuna gelince düşmanın zayıf yerlerine vurmanız gerekli, her tankın zırhının ince olduğu, kolay delinebildiği yeri farklıdır. Zamanla oynayarak alışabileceğiniz bir durum. P2W pek sayılmaz, nakit para yüklemesi yaparak ileri seviye araçlara sahip olabilirsiniz fakat o araçla maça girdiğiniz zaman size denk rakipler gelir. Premium araçlara denk araçlar da araştırılarak açılabilir.
Oyuna para yatırmamanız sadece gelişim hızınızı yavaşlatır.

Hangi tankın neresinden delineceğini iyi bilmen lazım.

Karşına çıkabilecek tankları tanıman kadar kendi tankını da tanıman lazım.

Bence %50 p2w ama para yatırmadan da eğlenceli yani bi wolfteam kadar p2w değil

P2W değil. Brummbar alsan da yandan yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…