War Thunder uçaklara başlangıç için en iyi ülke hangisi?

Ybert

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
War Thunder indirdim ama hangi ülkenin uçaklarının başlangıç için iyi olduğunu bilmiyorum, tavsiye verebilir misiniz?

SSCB ile başlayın, oyuna alıştıktan sonra diğer ülkelerin uçaklarını da deneyebilirsiniz.
Rus uçaklarının silahları ve manevra kabiliyetleri iyidir, ama uçakların mühimmat kapasiteleri azdır.

''Ben de başlayalı 2-3 ay oldu ama hala öğrendim diyemem. Alman Fw190A1 açtım en son. Onla oynuyom. Bildiğim kadarıyla hangi tür uçakla oynayacağında önemli. Alman avcı uçakları diğer ülkelerin avcu uçaklarından iyi diye biliyorum. Japon uçakları kağıttan yapılmadır çok çabuk yanabilirler ancak çokta küçüktürler. Ustalaşırsan o kadar küçük bir uçağı kimse vuramaz aynı zamanda japon uçakları takip konusunda en iyisidir manevra kabiliyetleri yüksektir. Rus uçaklarıyla oynayacaksan Yak serisi iyi diye biliyorum onu kullanabilirsin.''

Oyunda dikkat edersen uçaklarda Tier ve Muharebe Puanı (BR) olduğunu görürsün.
Tier'in pek bir önemi yok, karşına gelecek uçaklar senin Muharebe Puanına göre belirlenir.
Hangi ülkenin uçakları daha iyidir diyemeyiz.

Bundan sonraki yazılarda "Muharebe Puanı" yerine "BR" kullanacağım.
Örneğin 2.0-3.0 BR aralığında Rus ve Amerikan uçakları üstünken,
4.0-5.0 BR aralığında Almanlar çok kuvvetli olabiliyor.

Uçak oynarken, direk düşmana saldırmaya çalışırsan hata yaparsın, hızlanmaya ve yükselmeye çalış, sonra kalabalıktan uzak bir düşmanı gözüne kestir, üzerine doğru saldır. Takım oyunu çok önemli, özellikle gerçekçi Muharebelerde takım gibi oynamadan, herkese saldırırsanız maç kazanma ihtimaliniz çok düşer.

İlk başta SSCB (Ruslar) ile başlamanızı, basitleştirilmiş muharebeler oynamanızı tavsiye ederim.
Oyunda alıştıktan sonra diğer ülkelerin uçak ağaçlarını, zevkinize göre deneyebilirsiniz.
SSCB'ye ait Yak ve Mig serisi uçaklar hemen hemen her BR seviyesinde her zaman en iyi olmasalar da etkili uçaklardır.

Sovyetlerle başlamaya karar verdim, sonra Amerika girerim onda uğraşırım A-10 almak istiyorum çünkü.

Başlangıç uçağı iyi diye bir şey yok çünkü hepsi kopya. Onun yerine ilk jet motorluların ardını düşün. Rusya'yı öneririm fakat aşırı uzun. Eğer hızlı ilerlemek istersen Japonya oyna (Çin'de aynı ama uçakları kötü) tanklarda öyle. Rusya helikopter dışında en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı