War Thunder vs Squad

KOD348

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1650 4GB Mobile
İşlemci
İ5 11400H
Bu tarz savaş oyunlarına bayılıyorum. Gerçekten öğrendikten sonra sarıyor. Squad'ı daha önceden 3-5 saat oynamıştım fakat bilgisayarımda yer olmadığı için silmek zorunda kaldım. Şu an 120GB boş alanım var. Sizce Squad'a tekrardan mı başlayayım yoksa War Thunder mı yükleyeyim bilemedim. Oyunların kitlesi nasıl? Gelişmek kolay mı, zor mu? Oyunlar nasıl? Sizce hangi oyunu yükleyeyim?

Bu tarz yeni oyunlara da açığım.

Ve bilgisayarımın sistem özellikleri de pek yüksek değil, FPS'in çok düşük olmasını istemiyorum.

Squad klasik bir first person shooter game değil. Yani oynanışı öyle ama alışık olduğumuz şekilde oynanmıyor. Oyun tamamen savaş simülasyonu diyebiliriz. Bu tür bir oynanış herkesin hoşuna gitmeyebilir.

War Thunder ise tank uçak kullanmayı seviyorsan biraz daha geleneksel bir oyun yapısında. Gelenekten kastım önüne gelenleri vur geç tarzında. Bilgisayarın özelliklerine de bakınca War Thunder daha uygun geliyor çünkü Squad yüksek grafikler istiyor. Bütün ayarları en düşük yaparak oynarsın tabii de o zaman da bence zevki kalmaz.

Bu tarz savaş oyunlarına bayılıyorum. Gerçekten öğrendikten sonra sarıyor. Squad'ı daha önceden 3-5 saat oynamıştım fakat bilgisayarımda yer olmadığı için silmek zorunda kaldım. Şu an 120GB boş alanım var. Sizce Squad'a tekrardan mı başlayayım yoksa War Thunder mı yükleyeyim bilemedim. Oyunların kitlesi nasıl? Gelişmek kolay mı, zor mu? Oyunlar nasıl? Sizce hangi oyunu yükleyeyim?

Bu tarz yeni oyunlara da açığım.

Ve bilgisayarımın sistem özellikleri de pek yüksek değil, FPS'in çok düşük olmasını istemiyorum.
Squad tabii ki, daha ağır milsim ve gerçekçi bir oyun. Hell Let Loose da bakabilirsiniz alternatif olarak.
War Thunder pay to win bir oyun.

War Thunder için harcayacak 3-5-10 bin liran varsa başla, yoksa tam bir vakit kaybı. Tamam ara sıra zevkini alırsın ama bir süre sonra tekrarlayacağı ve gelişmekte zorlanacağın için zaman kaybı ve can sıkıntısından başka bir şey olmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı