War Thunder'da nasıl ilerlemeliyim?

Hiç arcade uçak oynamadım, o yüzden olabilir. Ben diğerlerini kastetmiştim.

Tank kısmı için öneriniz varsa onları alayım o zaman.

Ben tank için Sovyet tavsiye ederim 70Lvl'ım hiç pişman olmadım. Aynı zamanda Almanya'yı da 7.0'a kadar araştırdım fakat Sovyet bana daha cazip geldi.

Son düzenleme:
Oyunda maksimum tier 7 var.
Evet, tier 5 olacak.

Bariz bi fark var mı peki aynı seviye araçlar arası farklı ülkelerde? Yoktur herhalde?
Var, Sovyet araçları son seviyede aşırı kanserler mesela. Mermi sekip duruyor. İlk seviyelerde fark daha çok aracın ekipman geliştirmelerini yapmana bakıyor. Oyunun en eğlenceli kısmı da başlangıçlar zaten, roketler vs. işin içine girince sıkıcılaşıyor. Her ülkenin tankının çok iyi olduğu ve zayıf olduğu kısımlar var ama yok edilemez tank da yok.

Tank kısmı için öneriniz varsa onları alayım o zaman.

İngiltere'nin Tier 1-2-3 tankları iyi zırh delici mermilere, hızlı dolan silahlara, hızlı dönen taretlere ve hızlı ilerleyebilen tanklara sahip fakat Churchill serisi dışında zırh konusunda kötüdür.

Almanya Tier 1 tankların taret dönüş hızı hantaldır. Tier 2'de daha iyi silahlı tanklar geldiği için telafi eder.

Sovyetler Tier 1-2: İyi patlayıcı zırh delicilere sahiptir, KV-1 ve T-34 serilerinin zırhları güvenilirdir ve BT serisi eğer hıza ihtiyacınız varsa sizi yarı yolda bırakmaz ama zırhı .50 kalibre ile rahatlıkla delinir.

İtalya Tier 1: Çoğunlukla seri atışlı, küçük kalibreli tank-savar silahlar vardır. İyi kullanmayı öğrenirseniz işe yarardır fakat yetersiz motor ve rezil zırh kalınlıkları vardır. Ben daha çok 50. Kalibreli uçaklara sahip olduğu için İtalya oynamıştım.

Japonya Tier 1-2: Hafife alınsa da aslında iyi tanklara sahip. Çoğunlukla HEAT yani önce patlayan sonra zırh delen mermiler kullanırlar, hafif zırhlı ve tavanı açık tanklar için ölümcüldür fakat diğer tanklarda yarı yolda bırakabilir.

Çin Tier 1-2: Aslında Sovyet ve Amerikan ağacının karışımıdır. Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…