War Thunder'dan satın alım yapılamıyor

kurbaga_prens

Hectopat
Daha fazla  
Ön yüklemeli Mastercard kartımla War Thunder'da altın almak istiyorum ancak 3 defa denememe rağmen ödemeyi reddettiler. Bkm Express diyenler var onu denedim hesap açılmıyor, ticket açtım bekliyorum. Çözüm önerisi olan varsa yazsın.

Aynı hatayı bende alıyorum. Ticket açtım, dalga geçer gibi bankanızla konuşun diyorlar. Kartımın internet alışverişine açık olmasına rağmen bu zikko firmadan altın kartal alamıyorum. Komedi gibi. Ne hikmetse bir deneme maksadı ile Steam üzerinden satın aldım lakin o da dolar üzerinden satın hesaplıyor. Bu da sinirimi bozuyor açıkçası. 1 yıl önce bir sürü ödeme yöntemleri vardı. Çoğunu kaldırmışlar ya. Bkm Express olayını bende anlamadım. Pek bulaşasım gelmiyor açıkçası. Tahminime göre sanal kredi kartı gibi bir şey. Kendi hesabından oraya para atıp öyle alışveriş yapıyorsun sanırım. Ben böyle anladım. Bilen biri aydınlatsa makbule geçer. Bir item alacağımız tuttu. Saçma sapan aksiyona sokuyorlar adamı.

Edıt: En az 4 ila 5 defa alışveriş yaptım. Ne parayı çekiyor ne de altın kartal geliyor. Ama ne hikmetse alışveriş geçmişim oyunun e postasına düşüyor komedi gibi. Sadece steam üzerinden alışveriş yapabildiğimi anladım lakin o da yaş işte. Steam dolar kuruluna geçmeseydi eğer oradan yapardım alışverişimi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı