Kadir Tanriverdi Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #1 RAM 8 GB 3000 MHz SSD veya HDD modeli 240 GB SSD 1 TB HDD Ekran kartı RX 580 4 GB ASUS İşlemci İ3 9100F Warband'da ekran kartı savaşlarda %0 kullanıyor. Ve bir anda %50 %90 falan olup tekrar düşüyor sıfıra. Ekran kartım ASUS RX 580 4 GB modeli. Diğer oyunlarda sorun yok bir tek Warband'da böyle oluyor. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mudur acaba?
Warband'da ekran kartı savaşlarda %0 kullanıyor. Ve bir anda %50 %90 falan olup tekrar düşüyor sıfıra. Ekran kartım ASUS RX 580 4 GB modeli. Diğer oyunlarda sorun yok bir tek Warband'da böyle oluyor. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mudur acaba?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Ocak 2022 #2 BIOS'unuz güncel değilse güncelleyin. Genelde Görev Yöneticisindeki kullanımlar yanlış gözüküyorsa sebebi bu olabiliyor. Artı 0 Eksi
BIOS'unuz güncel değilse güncelleyin. Genelde Görev Yöneticisindeki kullanımlar yanlış gözüküyorsa sebebi bu olabiliyor.
KS KS Kadir Tanriverdi Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #3 armas dedi: BIOS'unuz güncel değilse güncelleyin. Genelde Görev Yöneticisindeki kullanımlar yanlış gözüküyorsa sebebi bu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... BİOS güncel mi değil mi nasıl anlarız ? Artı 0 Eksi
armas dedi: BIOS'unuz güncel değilse güncelleyin. Genelde Görev Yöneticisindeki kullanımlar yanlış gözüküyorsa sebebi bu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... BİOS güncel mi değil mi nasıl anlarız ?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Ocak 2022 #4 Anakart modeliniz nedir? Çalıştır'ı açıp oraya msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Kadir Tanriverdi Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #5 armas dedi: Anakart modeliniz nedir? Çalıştır'ı açıp oraya msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam bios güncel değilmiş. 2019 sürümü yüklü imiş. BİOS'u güncelledim şimdi test edeceğim. Haber veririm. Artı 0 Eksi
armas dedi: Anakart modeliniz nedir? Çalıştır'ı açıp oraya msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam bios güncel değilmiş. 2019 sürümü yüklü imiş. BİOS'u güncelledim şimdi test edeceğim. Haber veririm.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Ocak 2022 #6 Kadir Tanriverdi dedi: hocam bios güncel değilmiş. 2019 sürümü yüklü imiş. BİOS'u güncelledim şimdi test edeceğim. Haber veririm. Genişletmek için tıkla... Bize de haber vermeyi unutmayin. Artı 0 Eksi
Kadir Tanriverdi dedi: hocam bios güncel değilmiş. 2019 sürümü yüklü imiş. BİOS'u güncelledim şimdi test edeceğim. Haber veririm. Genişletmek için tıkla... Bize de haber vermeyi unutmayin.
KS KS Kadir Tanriverdi Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #7 armas dedi: Anakart modeliniz nedir? Çalıştır'ı açıp oraya msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... aynı hocam değişen bir şey olmadı. Birde Minecraft'ta aynı şekilde. anlamadım gitti. Artı 0 Eksi
armas dedi: Anakart modeliniz nedir? Çalıştır'ı açıp oraya msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... aynı hocam değişen bir şey olmadı. Birde Minecraft'ta aynı şekilde. anlamadım gitti.