Bunun olması doğal değil mi? Harita da gezerken fazla grafik içeren olaylar olmuyor. Ama savaşa girdiğinizde askerler, arazi şartları, texture'lar falan haritaya göre daha fazla oluyor. Ayrıca düşüşten kastınız nereye kadar düşüyor?Arkadaşlar haritada gezerken 100-200 arası FPS alıyorum ama savaşa girdiğim zaman FPS 60'a sabitleniyor ve ani FPS düşüşleri oluyor. Çözümü nedir acaba?
Bunun olması doğal değil mi? Harita da gezerken fazla grafik içeren olaylar olmuyor. Ama savaşa girdiğinizde askerler, arazi şartları, Texture'lar falan haritaya göre daha fazla oluyor. Ayrıca düşüşten kastınız nereye kadar düşüyor?
Bunun olması doğal değil mi? Harita da gezerken fazla grafik içeren olaylar olmuyor. Ama savaşa girdiğinizde askerler, arazi şartları, Texture'lar falan haritaya göre daha fazla oluyor. Ayrıca düşüşten kastınız nereye kadar düşüyor?
RAM'iniz 2X? Mi? Yoksa 1X? Mi?
(? = Herhangi RAM değeri.)
Ben haritada 100 FPS normal savaşta 70-80 FPS alıyordum fakat 150 kişilik savaş olduğunda 20'ye kadar düşüyordu.
Kalabalık savaşlar CPU ve RAM gerektiriyor.
RAM yetersiz kalmış. Geliştirirseniz muhtemelen FPS aralığı o kadar uçuk olmaz.60'tan 25-30'a kadar falan.
1X 4 GB 1600MHz.
Anladım teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.