Warband Napoleonic Wars DLC'sini almaya değer mi?

Lykoss

Decapat
Katılım
23 Mayıs 2021
Mesajlar
957
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Warband alıyorum. Sizce Napoleonic Wars almalı mıyım? Online oyunda Napoleonic Wars DLC'sini gerektirmeyen sunucu bulabilir miyim? Yani bu DLC'yi almasam da online'da rahatça sunucu bulabilir miyim? DLC yerine başka bir oyun almayı düşünüyorum.

@efe1408
 
Warband ile With Fire and Sword alınmaya değer. Diğerlerinin pek gideri yok. Hele viking temalı olanına sanki yazılımcı eli değmemiş de kendi imkanlarıyla oluşmuş gibi. O derece dandik.
 
Warband alıyorum. Sizce napoleonic wars alınır mı? Online oyunda napoleonic wars DLC'sini gerektirmeyen sunucu bulabilir miyim? Yani bu DLC'yi almasam da Online'da rahatça sunucu bulabilir miyim? DLC yerine başka bir oyun almayı düşünüyorum.

@efe1408

Warband'ın Online'si çok az kişi oynuyor ve sadece duello çok oynanılanlardan.
Napolyon savaşlarının çok çeşit modu var ayrıca kuşatma modu 2 sene once falan 200 kişi çekiyordu.
 
Warband'ın Online'si çok az kişi oynuyor ve sadece duello çok oynanılanlardan.
Napolyon savaşlarının çok çeşit modu var ayrıca kuşatma modu 2 sene once falan 200 kişi çekiyordu.
Hocam şimdi alamam ama indirimlerden sonra çok zam gelmezse almayı düşünüyorum.
 
Warband alıyorum. Sizce Napoleonic Wars alınır mı? Online oyunda Napoleonic Wars DLC'sini gerektirmeyen sunucu bulabilir miyim? Yani bu DLC'yi almasam da Online'da rahatça sunucu bulabilir miyim? DLC yerine başka bir oyun almayı düşünüyorum.

@efe1408

Eğer klanlara katılacaksan değebilir(beraber event'e katılıyorsun vs). Ama Single oynayacaksan fire and sword daha iyi olabilir.
 
Pvp sunucularında takılabilirsin veya bir klana katılıp eventlere katılabilirsin. Şanslıysan yani 90 iq ve üstü insanlara denk gelirsen talim yapıp eventlere katılmak zevkli. Yalnız iyi oyuncu olman lazım. 5k saati olan elemanın deneme tahtası olabilirsin.
 
PvP sunucularında takılabilirsin veya bir klana katılıp Event'lere katılabilirsin. Şanslıysan yani 90 IQ ve üstü insanlara denk gelirsen talim yapıp Event'lere katılmak zevkli. Yalnız iyi oyuncu olman lazım. 5K saati olan elemanın deneme tahtası olabilirsin.

Bir şey soracağım oyunu orijinal aldım napalyön DLC sisini crack indirsem olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı