Warband nasıl öğrenilir?

warkesier34

Centipat
Daha fazla  
Bannerlord kolay arayüzünden dolayı bayağı ilerlemistim. Warband başladım fakat rehber videosu da yok. Oyun çok zor krallık kurdum hemen saldırdılar. Dedim krallığı katıliyim gene aynı adam sadece koy verdi öyle kaldı. Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Şu ana kadar 350 gün saveim var. Kergitlerdeyim 50 60 civarı üst seviye svadyali suvarim var nasıl çözeceğim ben bu oyunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bannerlord kolay arayüzünden dolayı bayağı ilerlemistim.
Tam tersi değil mi hocam? Warband hem arayüz hem de oyun mantığı açısından çok daha sade ve düz.
Warband başladım fakat rehber videosu da yok.
Ayrıca bu konuda yeterince kaynak olduğunu düşünüyorum.

Krallık kurma işi haklısın zordur. Onun yerine bir krallığa bağlan. İlk etapta sadece köy vermiş olabilir. Bağlı olduğun krallığın lideriyle ve kılıç arkadaşlarınla aranı iyi tut. Yeni bir kale ve şehir fethedildiğinde git konuş onlarla kendine verilmesini iste ama çok da gerek yok. Kendin bir yeri fethedince zaten kuvvetli ihtimalle oranın toprağını sana veriyor diye hatırlıyorum.

Spesifik rehber videolarından ziyade oyunun serisini çeken kişileri izleyebilirsin. Samed Güngör'ün eski Warband serilerini öneririm. Hem eğlenirsin hem de öğrenirsin.

Tam tersi değil mi hocam? Warband hem arayüz hem de oyun mantığı açısından çok daha sade ve düz.

Ayrıca bu konuda yeterince kaynak olduğunu düşünüyorum.

Krallık kurma işi haklısın zordur. Onun yerine bir krallığa bağlan. İlk etapta sadece köy vermiş olabilir. Bağlı olduğun krallığın lideriyle ve kılıç arkadaşlarınla aranı iyi tut. Yeni bir kale ve şehir fethedildiğinde git konuş onlarla kendine verilmesini iste ama çok da gerek yok. kendin bir yeri fethedince zaten kuvvetli ihtimalle oranın toprağını sana veriyor diye hatırlıyorum.

Spesifik rehber videolarından ziyade oyunun serisini çeken kişileri izleyebilirsin. Samed Güngör'ün eski Warband serilerini öneririm. Hem eğlenirsin hem de öğrenirsin.

Hocam öncelikle cevap için teşekkürler

Hocam Bannerlord daha gorsel arayüze sahip olduğu için ona alışmış olabilirim

O zaman en iyisi yeni save açayım lordlarla aramı iyi tutup yavaş yavaş ordumu kurayım oradan kergitlere katılıp ilerlerim.

O zaman en iyisi yeni save açayım lordlarla aramı iyi tutup yavaş yavaş ordumu kurayım oradan kergitlere katılıp ilerlerim.
Hocam çok da özel bir ilişki kurma çabasına gerek yok aslında kale, şehir alabilmek için. Yani kötü değilse ilişkiniz kendiniz gibi bir yeri feth ederseniz zaten size verir oranın toprağını. O yüzden yeni save açmayla ilgili bir durum olmayabilir ama isterseniz açabilirsiniz tabii temiz başlangıç için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı