forums.taleworlds.com
				Merhabalar. Yardımcı olabilir misiniz? Bir türlü düello sunucusu kurmayı başaramadım. Yerelde sunucu oluşuyor ama sunucu listesinde gözükmüyor. Yazdığım kodun bilgilerini değiştirerek buraya yazdım. (Not: Ben Xbox PC kullanıyorum ama bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, normal bir şekilde diğer sunuculara girebiliyorum)@326001 O sadece LAN üzerinden oynanan serverler için.
Buradan server kurabilir,![]()
Mount and Blade Warband – Server Kiralama | 7/24 Hızlı Kurulum Teslimat
960 Gbps DDoS Koruması · Mount and Blade Warband Server Kiralama · 7/24 Hızlı Kurulum · Türkiye Lokayon · Düşük Ping - 12 Senelik Tecrübeli Bilişim Firmasıserverkurma.com
Buradan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.![]()
WB - Dedicated Server Kurma, Özelleştirme ve İpuçları
Dedicated Sunucu Kurulumu * Ek isteklerinizi veya merak ettiklerinizi başlık altında sorabilirsiniz. * Son Güncelleme: 26/09/2016 1-Dosyalar 2-Sunucular hakkında bilinmesi gerekenler 3-Windows sunucuları 4-Linux sunucuları 5-Ayarlar 6-Port Açma 7-Oyun Modları 8-Ek Modlar 9-Özel Harita...forums.taleworlds.com
halledebildin mi ?Merhabalar. Yardımcı olabilir misiniz? Bir türlü düello sunucusu kurmayı başaramadım. Yerelde sunucu oluşuyor ama sunucu listesinde gözükmüyor. Yazdığım kodun bilgilerini değiştirerek buraya yazdım. (Not: Ben Xbox PC kullanıyorum ama bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, normal bir şekilde diğer sunuculara girebiliyorum)
set_server_name ***deneme
set_welcome_message selamunaleykum
set_pass_admin admin123
set_pass sifre 12345
set_pass_private 54321
set_mission multiplayer_duel
set_max_players 32 32
set_num_bots_voteable 20
set_map multi_scene_4
add_map multi_scene_2
add_map multi_scene_1
add_map multi_scene_7
add_map multi_scene_9
add_map multi_scene_11
add_map multi_scene_12
add_map random_multi_plain_medium
add_map random_multi_plain_large
add_map random_multi_steppe_medium
add_map random_multi_steppe_large
add_factions fac_kingdom_1 fac_kingdom_1
add_factions fac_kingdom_2 fac_kingdom_2
add_factions fac_kingdom_3 fac_kingdom_3
add_factions fac_kingdom_4 fac_kingdom_4
add_factions fac_kingdom_5 fac_kingdom_5
add_factions fac_kingdom_6 fac_kingdom_6
set_randomize_factions 1
set_starting_gold 1000
set_port 7240
set_steam_port 7241
set_server_log_folder Logs
set_server_ban_list_file Logs\ban_list.txt
set_upload_limit 100000000
set_enable_valve_anti_cheat 0
set_add_to_game_servers_list 1
start

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.