Yunusemre805
Hectopat
Kendi modumu yapmaya merak saldım. Bir sürü gelişmiş modda ateşli ok var. Ben de o moddaki ateşli oku kendi moduma atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Ama bu hırsızlık?
Ama bu hırsızlık?
Ama bu hırsızlık?
Warband assetini kullanıp mod yapmak da hırsızlık mı yani? O zaman kimse mod yapmasın, vanilla oynayın oyunu. Modu yapanın ismini belirttikten sonra bir sıkıntı yok bence.Ama bu hırsızlık?
Warband assetini kullanıp mod yapmak da hırsızlık mı yani? O zaman kimse mod yapmasın, vanilla oynayın oyunu. Modu yapanın ismini belirttikten sonra bir sıkıntı yok bence.
Hocam bazı modlara bakarsanız farklı farklı modlar kullandığını görürsünüz, hatta bazen bir modun çalışması için fix olması gereken modlar oluyor. Misal FNIS olmadan neredeyse hiçbir animasyon modu kuramazsınız Skyrim'e. Modların başka modlar içinde kullanılmasında bir problem yok hatta çok yaygın bir şey bu. Dolayısıyla kendisinin yapması da zorunlu değil.Kendisi yapsın neden mod yapımcılarından alıyor ki? Öyle olursa sorun yok o zaman.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.