Warband'da aynı kitaptan 2 tane bulmak

Bestty

Megapat
Yer
Tardis
Daha fazla  
Native'de aynı kitaptan 2 tane buldum. İkisinin de okuma süreci %68'de, acaba diğerini de alıp okusam +1 zeka verir mi :D?

Ekran görüntüsü 2024-06-24 193227.png

Birini okuduğun zaman öteki de %100 olmuş olacak. Yani henüz satıcıda olan bir kitabın %68 olması bir fikir vermeli bence. Para kaybı olur tamamen. Oyunda kitaplar tek kullanımlık durumda.

Bence verir. Zarar ettirmez diye düşünüyorum.

Birini okuduğun zaman öteki de %100 olmuş olacak. Yani henüz satıcıda olan bir kitabın %68 olması bir fikir vermeli bence. Para kaybı olur tamamen. Oyunda kitaplar tek kullanımlık durumda.

Savede iki farklı kitapçı var galiba, bu yüzden aynı kitaba denk geldim. O kitapçıyı tekrar bulursam alayım bakalım ne olacak.

Yüzlerce saat Warband oynamış birisi olarak emin olabilirsin dediğim gibi. Elindeki kitabı bitirdikten sonra herhangi bir kitapçı ile karşılaşırsan zaten okumuş olduğun kitaplar kitapçıda %100 olarak gözükecek. Yani aynı kitabı iki kere okuyup iki kere bonus alma gibi bir durum yok maalesef.

Yüzlerce saat Warband oynamış birisi olarak emin olabilirsin dediğim gibi. Elindeki kitabı bitirdikten sonra herhangi bir kitapçı ile karşılaşırsan zaten okumuş olduğun kitaplar kitapçıda %100 olarak gözükecek. Yani aynı kitabı iki kere okuyup iki kere bonus alma gibi bir durum yok maalesef.

Hocam benim de yüzlerce saatim var ve ilk kez iki ayrı kitapçı olduğunu fark ettim. En iyisi saveyi yedekleyip ve kitabı alayım, fark olmazsa eski saveden devam ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı