Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 17 Temmuz 2021 #21 RupiMan47 dedi: Kalkan ve tek elliyi geliştir çok işine yarayacak. Genişletmek için tıkla... Ben çift elli daha çok seviyorum, aşırı zevkli ThePentium dedi: Dediğiniz taktikleri deneyeceğim. Sizce hangi krallıktan başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Bence Rodok ile başla, orada ordunu toplayıp sonradan istediğin krallığa katıl veya kendi krallıgını kur.
RupiMan47 dedi: Kalkan ve tek elliyi geliştir çok işine yarayacak. Genişletmek için tıkla... Ben çift elli daha çok seviyorum, aşırı zevkli ThePentium dedi: Dediğiniz taktikleri deneyeceğim. Sizce hangi krallıktan başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Bence Rodok ile başla, orada ordunu toplayıp sonradan istediğin krallığa katıl veya kendi krallıgını kur.
R RupiMan47 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #22 kalkan sayesinde savunma yapabileceksin ve etraftaki kalkanları toplayıp daha uzun süre ayakta kalabilirsin özellikle turnuvalarda.
kalkan sayesinde savunma yapabileceksin ve etraftaki kalkanları toplayıp daha uzun süre ayakta kalabilirsin özellikle turnuvalarda.
T ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2021 #23 Uranhay dedi: Ben çift elli daha çok seviyorum, aşırı zevkli Genişletmek için tıkla... Kalkan + kılıç'tan bahsediyorsanız bence de o çok zevkli.
Uranhay dedi: Ben çift elli daha çok seviyorum, aşırı zevkli Genişletmek için tıkla... Kalkan + kılıç'tan bahsediyorsanız bence de o çok zevkli.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #24 ThePentium dedi: Dediğiniz taktikleri deneyeceğim. Sizce hangi krallıktan başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu önemli değil senin amacın kendi krallığın olsun. Kergitten başlarsan daha kolay gelişebilirsin askerleri hızlı eğitiliyor.
ThePentium dedi: Dediğiniz taktikleri deneyeceğim. Sizce hangi krallıktan başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu önemli değil senin amacın kendi krallığın olsun. Kergitten başlarsan daha kolay gelişebilirsin askerleri hızlı eğitiliyor.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 17 Temmuz 2021 #25 ThePentium dedi: Kalkan + kılıç'tan bahsediyorsanız bence de o çok zevkli. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben direkt büyük çift ellilerden bahsediyorum. Kalkansız
ThePentium dedi: Kalkan + kılıç'tan bahsediyorsanız bence de o çok zevkli. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben direkt büyük çift ellilerden bahsediyorum. Kalkansız
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #26 Uranhay dedi: Yok hocam, ben direkt büyük çift ellilerden bahsediyorum. Kalkansız Genişletmek için tıkla... Ustaişi savaş satırı...
Uranhay dedi: Yok hocam, ben direkt büyük çift ellilerden bahsediyorum. Kalkansız Genişletmek için tıkla... Ustaişi savaş satırı...
R RupiMan47 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #27 çift elli kullanınca bodoslama 3 adam üzerine çullandı mı zemini öpersin
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 17 Temmuz 2021 #28 RupiMan47 dedi: Çift elli kullanınca bodoslama 3 adam üzerine çullandı mı zemini öpersin Genişletmek için tıkla... Ama ayrı bir zevki var..
RupiMan47 dedi: Çift elli kullanınca bodoslama 3 adam üzerine çullandı mı zemini öpersin Genişletmek için tıkla... Ama ayrı bir zevki var..
T ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2021 #29 Uranhay dedi: Yok hocam, ben direkt büyük çift ellilerden bahsediyorum. Kalkansız Genişletmek için tıkla... Onlarda güzel gibi ancak ben kalkanlı olarak daha çok seviyorum. Tercih meselesi. Neyse teşekkürler taktikler için.
Uranhay dedi: Yok hocam, ben direkt büyük çift ellilerden bahsediyorum. Kalkansız Genişletmek için tıkla... Onlarda güzel gibi ancak ben kalkanlı olarak daha çok seviyorum. Tercih meselesi. Neyse teşekkürler taktikler için.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #30 RupiMan47 dedi: çift elli kullanınca bodoslama 3 adam üzerine çullandı mı zemini öpersin Genişletmek için tıkla... Pvp biliyorsan hasar bile almazsın.
RupiMan47 dedi: çift elli kullanınca bodoslama 3 adam üzerine çullandı mı zemini öpersin Genişletmek için tıkla... Pvp biliyorsan hasar bile almazsın.